Interpretarea vis in care apare zabauc

0
106
Interpretarea vis in care apare zabauc

Interpretarea viselor in care apare un zabauc sau mai bine spus o persoana care se poarta in acest fel se poate face din mai multe puncte de vedere. Astfel daca visezi ca esti zabauc inseamna ca vei avea parte de o perioada mai agitata a vietii tale,daca visezi ca porti ca un zabauc la locul de munca inseamna ca vei fi foarte stresat si vei avea multe sarcini de dus la bun final.

Daca visezi ca te intalnesti cu un om care se poarta ca si un zabauc inseamna ca cineva te va induce in eroare, vei avea numai de pierdut de pe urma sa, e posibil tot in acest context sa ai parte numai de griji din cauza ca o persoana apropiata intra mereu in probleme, nu mai iese niciodata din bucluc.

Daca visezi ca ca te porti ca si un zabauc si nu ai de ce inseamna ca vei avea foarte multe de patimit din cauza lipsei tale de concentrare, nu vei putea sa iti duci la bun final sarcinile, tot aici fiind posibil si distragere a atentiei de un subiect important pentru tine sau de o persoana draga care are nevoie de tine, preferand astfel sa iti oferi energia acelei cauze sau acelui om decat sa iti vezi de ale tale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare probleme in familie

Atunci cand visezi un copil zabauc inseamna ca iti va fi mila de cineva modest, o persoana umila, e posibil chiar de un om fara adapost sau de o persoana care nu prea are noroc in viata.

zabauc

Daca visezi un batran zabauc inseamna ca toate planurile ti se vor da peste cap, nu vei reusi sa finalizezi nimic, daca visezi un om tanar zabauc inseamna ca vei avea necazuri cu justitia iar daca visezi un om in costum care se poarta ca si un zabauc inseamna ca vei avea numai de pierdut la locul de munca si ca nimeni nu te va ajuta sa iesi din bucluc.

Deasemenea omul zabauc in costum care iti apare in vis mai concretizeaza si ideea de autodisciplina impusa pentru un caracter dezordonat, insa care nu da prea multe rezultate.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca esti zabauc se mai poate vorbi si despre iubire, despre faptul ca iti vei pierde capul, deoarece esti prea indragostit de cineva, nu mai poti sa mai gandesti deloc clar.

Atunci cand visezi ca te porti ca si un zabauc mai inseamna si ca cei din jur te vad ca pe o persoana copilaroasa care nu reuseste sa faca nimic din viata sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.