Jupiter în relație cu planetele

0
332
Jupiter in relatie cu planetele

Când Jupiter este în conjuncție cu Saturn, deci au aceeași longitudine cerească, planeta negativă, aceasta fiind Saturn, absoarbe energia lui Jupiter, aceasta fiind o planetă pozitivă, iar asupra nativilor născuți sub acest semn astral, totul se va concretiza într-o stare de bine numai în cazul în care vor ști cum să exploreze această jumătate din ei.

Însă, pe de altă parte, și dacă își vor păzi prea mult datoriile și devin prea economi, pot risca să denatureze totul, ajungând până la ambiție deosebit de excesivă, iar totul duce până la urmă la dezamăgire deoarece nativul tinde să fie închis, nu mai acceptă nimic din jur.

Jupiter în conjuncție cu Uranus afectează numai în cazul în care în nativul cu pricina se ascunde o parte latentă, de exemplu, un geniu ascuns, deoarece Jupiter nu are atâta forță cât să-l acopere pe Uranus, iar pentru cei care lucrează în domeniul artei, al muzicii, contextul astral va fi foarte favorabil deoarece aceștia nu vor mai fi dornici să atingă partea materială, dorind să atingă ceva mai înalt.

Cei care au o gândire mai filosofică sau mai religioasă vor putea simți vibrațiile acestor două planete în conjuncție, însă majoritatea nici nu va ști că a fost acolo, deoarece au o stare latentă.

Jupiter în conjuncție cu Neptun are o influență oarecum neobișnuită în horoscopul natal al unei persoane, având în vedere că Neptun este misterul, iar Jupiter este pe aceeași lungime de undă, având în vedere că el guvernează idealismul, spiritul filosofic, ambele dând o natură religioasă individului, însă într-o manieră bizară, apare și o megalomanie în acest sens, plus o exuberanță deosebit de exagerată pentru ocuparea unor poziții.

Citește și:  Descendent în Taur

Tot aici avem și o posibilitate ca nativii să își asume foarte mult răspunderea pentru anumite acțiuni, pe când ar trebui să îi accepte și pe cei din jur și să-i lase să se exprime.

Jupiter în opoziție cu Saturn arată un context nefavorabil având în vedere că Saturn, negativă și mai puternică, preia din razele lui Jupiter și câștigă influența sa, aducând în acea perioadă nativilor, multă dezamăgire pe toate planurile, dezamăgire nefondată, iar afacerile nu sunt deloc favorizate, cu atât mai puțin schimbările pe plan sentimental.

Ca sfat general, nativii trebuie să încerce să fie deschiși dacă s-au născut sub acest context astral, trebuie să se îngrijească psihic în cazul în care intră în legătură cu persoane religioase.

Jupiter în opoziție cu Uranus alungă binele pe care Jupiter îl promite, este în stare să ia bucuriile și să strice toate binecuvântările. Se preconizează pierderi bruște, ce nu sunt așteptate în viață și pericol de certuri care vor costa mult.

Jupiter, cunoscut în mitologia română ca regele zeilor, ocupă un loc de cinste și în cosmosul nostru. Acesta se distinge nu doar prin mărimea sa impresionantă, ci și prin modul în care interacționează cu alte planete, creând un spectacol astral plin de semnificații.

Fiecare planetă cu care Jupiter intră în contact are o poveste proprie, o dinamică aparte și o influență reciprocă ce merită explorată. Prin înțelegerea acestor relații, putem obține o viziune mai clară asupra modului în care universul lucrează în armonie și cum forțele sale se împletesc pentru a ne influența viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.