Cum seduci femeia Leu

0
4317
Cum seduci femeia Leu

Femeia Leu este o fiinta foarte fascinanta, ea stiind sa se puna in valoare indiferent ca are sau nu o situatie financiara buna, indiferent ca are trasaturi fine ori putin mai robuste. Ea va sti sa le evidentieze pe toate si sa se plaseze intr-o lumina prolifica, necontand nivelul sau intelectual sau material. Femeia Leu este dotata cu o capacitate de afectiune foarte mare, chiar daca va fi plasata intr-o oarecare umbra, ea tot va straluci mereu, devenind un motor vesnic in priza care manifesta incarcandu-se cu viata, cu vitalitate plina de erotism, emanand sentimente si vioiciune, pozitivism.

Femeia Leu se rasfata indiferent de cat de mult o costa, ea nu va sta niciodata in fata unui obiect sau a unui accesoriu vestimentar, daca este de parere ca o aranjeaza, ca i se potriveste perfect, isi va scoate pana si ultimii bani din buzunar iar in subconstientul sau, cu cat este mai costisitor un obiect, cu atat merita mai mult atentia sa, necesitand sa fie achizitionat, iar in cele din urma purtat. Asta inseamna ca ea singura se dinamizeaza si tot ea isi amplifica placerea de  a fi femeie. La urma urmei daca nu se rasfata cum sa se mai deosebeasca de restul femeilor din zodiac?

leu1

Totusi trebuie sa tinem seama si de faptul ca femeia Leu este reprezentantul Soarelui, a starurilor, deci ea va trebui sa straluceasca mereu, ca proaspat scoasa din cutie, asumandu-si foarte multe roluri. O femeie nascuta sub semnul acestei zodii va avea mereu nevoie de magulire, de apreciere, insa nu pentru a i se intari parerea despre sine, ci pentru a fi gadilata, pentru a scoate in evidenta de infinite ori, in fata tuturor cine este ea.

Aceasta femeie va juca insa mai mereu rolul unei artiste neintelese de societate, a unei zane pierduta in pustiu, a unei mari iubiri, dezamagitoare, imbracand forme diverse, putand fi chiar mama ideala a unor prunci, cat si amanta perfecta a unui pasionat mascul. Ea este plina de soare, plina de frumusete, straluceste, are intutie, creativitate si mereu imaginatia sa erotica o poate lua razna, strabatand carari neasteptate.

Astfel femeia Leu poate fi vanata mai ales de barbatii puternici care vor la randul lor sa faca o impresie favorabila in lumea buna, in randul aristocratilor, pentru ca vor avea la brat o persoana care cu siguranta va radia si nu va trece neobservata, avand mai mereu o tinuta regala, somptuoasa.

Tot ceea ce reprezinta femeia Leu este o adevarata ispita, tot ceea ce ea emana plina de candoare nu poate trece neobservat, devenind astfel, vrand – nevrand, tinta barbatilor mai slabi de ingeri sau a celor infideli care nu prea stiu cum sa o refuze. Insa ca sa poti avea o astfel de femeie trebuie sa stii si cum sa o iei, avand in vedere ca ea iubeste luxul si vrea sa fie tratata ca o regina.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Pești

Daca se va indragosti de un barbat mai modest, iubirea nu va dura mult, asa ca daca tintiti sus, asigurati-va ca aveti si cu ce intretine focul pasiunii si al frumusetii. Incercati sa ii propuneti calatorii exotice, sa o duceti in locuri in zone spectaculare ale timpului, sa o faceti sa devina ea Cleopatra timpurilor moderne, imbracand-o in parfumuri de fericire, de extaz. Nu uitati ca un mare atu reprezinta toate evenimentele de societate la care foarte greu se poate ajunge, insa ea va aprecia daca va poate insoti acolo, indiferent prin ce eforturi.

Nu o intereseaza decat scopul final, pentru ca iubeste sa fie inconjurata de frumusete, de eleganta, de exuberanta. Daca cineva va observa la brat cu o femeie Leu, atunci nu ezitati sa o prezentati acelor persoane ca fiind cea mai mare realizare pe plan sentimental a vietii voastre si faceti in asa fel incat oamenii din jur sa o asculte si sa-i dea atentie, deoarece daca este o autentica Leoaica, atunci cu siguranta ea isi va intra rapid in rol si il va interpreta fara pic de greseala.

femeia Leu

Trebuie sa tineti seama si de faptul ca femeia Leu are nevoie de pozitii inalte in societate si daca va putea sa ajunga la ele prin intermediul unui barbat nu se va sfiii sa se foloseasca de acela, iar apoi sa mearga mai departe. Pentru ea totul reprezinta o scara. Insa daca sunteti cel mai influent din anturaj, aveti toate sansele sa o pastrati alaturi pentru mai mult timp.

Dupa ce ati cucerit-o nu uitati ca trebuie sa si intretineti focul pasiunii, asta inseamna sa nu uitati sa ii aduceti flori, sa o maguliti cu daruri constante, scumpe, ori macar cu atentii mai marunte, insa din cand in cand cate un diamant care straluceste puternic nu-i va strica. In cazul in care o femeie Leu are o situatie mai precara din punct de vedere financiar, ea va aprecia luxul, insa cand se va vedea acolo, va uita toate drumurile de pornire. Incercati sa nu o invatati decat cu ceea ce puteti oferi in acest caz, chiar daca foarte important pentru ea este sa arate ca poate si ca trebuie.

Femeia Leu poate face barbatii sa uite de sotiile lor, avand in vedere ca ea va fi mereu pe primul loc in viata acestora, indiferent ca acesta este sau nu casatorit. Ea stie sa ofere o partida buna de sex, stie sa faca barbatul sa se simta mascul, stie sa il faca sa se simta si regele junglei pentru ca la urma urmei ea este regina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.