Cum seduci bărbatul Taur

0
6046
Cum seduci femeia Taur

Bărbatul Taur este un nativ care iubește viața, adoră dragostea, să fie îndrăgostit și să iubească. El este, de regulă, un tip perfect senzual, are un aspect fizic deosebit de plăcut, solid, trăsătura definitorie de caracter a sa este dorința, a dori, fiind caracterizat prin aceasta.

Dacă este atras din punct de vedere sexual de o femeie, iar aceasta îi oferă tot ceea ce el are nevoie din acest punct de vedere, atunci bărbatul Taur nu o va părăsi niciodată, deoarece pentru el sexualitatea este primordială în oricare tip de relație, fiind un maestru în a cânta și încânta o femeie, gâdilând-o la fel de bine ca o vioară.

Astfel, el este în stare să ofere unei femei tot ceea ce aceasta își dorește, fără să mai țină seama de fel și fel de aspecte, fiind de părere că femeia merită și trebuie să o satisfacă. Și așa stând lucrurile, ce femeie nu este avidă după un astfel de bărbat? Totuși, trebuie să știi și cum să seduci bărbatul Taur, pentru că el nu va cădea în plasa oricărei reprezentante a sexului frumos, fiind un impătimit al siguranței, al fidelității.

Bărbatul Taur este cunoscut pentru faptul că îi place să-și împodobească iubita cu daruri, mai ales dacă aceasta este considerată de el aleasa inimii, ținând seama și de faptul că își administrează bine fondurile, fiind un romantic incurabil, un venusian prin ființa sa.

barbatul Taur

Bărbatul Taur își va ține mereu promisiunile și se așteaptă la același lucru și de la partenera sa, dorind să-i ofere un cămin comod. El promite anumite lucruri numai în momentul în care știe sigur că se va putea ține de cuvânt, asta și pentru că este un bun analist de situație, care de regulă nu se încurcă decât dacă știe că poate duce.

În cazul în care va dori doar să experimenteze plăcerile sexului, atunci nativul născut sub semnul Taurului va profita de ele din plin, însă pentru el o relație este ceva mult mai profund și mai serios, care implică multe, mai ales că el se definește prin stabilitate. Atunci când este tânăr este foarte visător, zboară și el de la o floare la alta, foarte curios, foarte pofticios, însă în momentul în care îi apare pe retina dorința întemeierii unui cămin, va dori să se axeze numai în acea direcție.

El alege cu grijă persoana care să-i fie alături toată viața, nu se va grăbi, iar decizia finală o va lua numai după ce a pus totul într-o balanță, pe care a privit-o de mii de ori. Bărbatul Taur se definește prin senzualitate, așa cum am mai spus, deci dacă sunteți atrasă de un astfel de nativ trebuie să încercați să-l cuceriți prin miresme speciale, prin mese, fie că e vorba de mic dejun, cină sau prânz, însă totul trebuie să fie aspectuos și plin de farmec, care să-i îmbețe simțurile.

Citește și:  Soarele în Case

Un gest care îi place acestui domn nativ în Taur este mângâierea pe gât sau pe ceafă, însă cu delicatețe, firav, nu acceptă femeile care nu au pielea moale, fină, ca mătasea, pentru că pentru el contează foarte mult simțul atingerii. Adoră femeile care poartă materiale fine, mătăsuri, iar dacă îi veți plăcea unei femei, el va încerca să o atingă, având în vedere că evaluează prin atingere, această nevoie resimțind-o în mod inconștient.

Ambianța în cadrul căreia încerci să cuceresti un bărbat Taur trebuie să fie învăluită în lumină, confort, romantism, muzica să fie de calitate, în niciun caz dată la maxim, băutura să fie de bună calitate, iar atunci când întreții o conversație, în niciun caz să nu amintești de iubirile tale din trecut sau de experiențele tale sexuale, pentru că bărbatul Taur este posesiv și extrem de gelos, nu prea va aprecia conversațiile de genul acesta.

cum sa seduci un barbat Taur

În cazul în care el este conștient de aventurile tale, cel mai bine este să nu i le amintești niciodată. În cazul în care bărbatul Taur încearcă să te surprindă cu daruri, încearcă să nu te obișnuiești ca apoi să pretinzi să primești în continuare, având în vedere că el preferă să dea, dar nu din obligație.

În cazul în care sexualitatea ta nu este una tocmai puternică, cel mai indicat este să nu intri într-o relație cu un bărbat Taur, deoarece nu va aprecia cheful sau lipsa ta de chef atunci când i se nazare, iar dacă nu vei fi disponibilă, atunci când simte nevoia se va orienta cu siguranță către ceva mult mai puternic pentru el, căci este un Taur.

Ca sfat general, trebuie să eviți relațiile cu bărbații Taur care sunt înșiurați, deoarece oricât de pasională ar fi aventura, niciodată nu va îndrăzni să divorțeze, având în vedere că stabilitatea și căminul pentru el este totul, mai ales la vârsta mai înaintată.

Seducerea bărbatului Taur nu se rezumă doar la a-l cuceri; este și despre construirea unei conexiuni profunde și înțelegerea compatibilității pe termen lung. Taurul, fiind un semn de pământ, apreciază relațiile stabile și profunde.

Pentru a naviga mai bine prin complexitatea acestei zodii și pentru a înțelege cum Taurul se potrivește cu alte semne, te invit să citești compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Taur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.