Descendent în Scorpion

0
2362
Descendent in Scorpion

Nativul cu descendent în Scorpion demonstrează că relațiile de cuplu chiar pot fi conduse de combativitate și de un spirit posesiv, atrăgând doar parteneri secretoși, plini de mister și pasiune. Acest nativ poate să fascineze încă de la prima întâlnire, din prima secundă, fără niciun motiv, farmecul său fiind de regulă unul aparte, unul care nici măcar nu are nevoie de mulți indicatori.

Nativul cu descendent în Scorpion poate să subjuge dintr-o singură privire, el fiind în același timp în stare să se îndrăgostească de la prima vedere, iar starea sa se definește foarte bine prin cuvântul „vraja”.

Scorpionul, în calitate de semn de apă, este cunoscut pentru adâncimile sale emoționale și capacitatea de a se conecta la niveluri mai profunde cu ceilalți. Cu Descendentul în Scorpion, există o căutare constantă a autenticității și adevărului în relații.

Aceste persoane pot fi atrase de situații sau parteneri care îi provoacă, care îi pun la încercare limitele și care îi oferă oportunitatea de a se transforma și regenera. Legăturile emoționale intense sunt o temă comună, iar învățarea de a lăsa lucrurile să meargă și a practica iertarea poate fi o lecție majoră pentru acești nativi.

Dacă va avea probleme în cuplu, acest nativ în niciun caz nu va lua în calcul divorțul, el își va aplica posesivitatea sporită și va obține în cele din urmă ceea ce dorește, și anume continuitatea căsniciei.

Scorpion

În același timp, nativul cu descendent în Scorpion este de părere că partenerul pe care și l-a ales trebuie să-i fie alături indiferent ce s-ar întâmpla, pentru că de aceea au început un drum prin viață împreună.

În acest caz, nu poate fi vorba decât de un partener pe care îl va cunoaște în urma unei încercări la care destinul îl va supune, având în vedere că acesta îi poate fi destinat, poate fi chiar un partener karmic, deci care s-a născut pentru el, pentru nevoile sale și cu care a interacționat într-o viață anterioară, ori, de ce nu, într-o viață viitoare, căsătoria din prezent fiind ceea ce îi unește ca trecut și viitor, minus și plus, fiind astfel o continuitate a trecutului și o amintire a viitorului. Această repetiție nu este una banală, ci reprezintă pur și simplu soarta.

Citește și:  Planetele in astrologia indiana

Totuși, mariajul unui nativ cu descendent în Scorpion va fi plin de încercări mari la care îl supune viața, alături de foarte multe teste, unele mai simple, altele mai complicate, însă este în natura lui să treacă peste orice.

Totodată, un astfel de individ va pune accentul și pe situația materială pe care o are partenerul său de viață și în niciun caz nu va interacționa cu oameni care au o situație mai modestă. Scopul său unic în viață este acela de a fi sus, de a fi primul și, de ce nu, și cel mai bogat.

Mizează chiar și atunci când este vorba despre o moștenire în a cărei posesie poate intra, el ori partenerul de viață, și de cele mai multe ori, bunăstarea sa financiară se poate datora partenerului.

Căsătoria trebuie să aibă totodată și o relație sexuală bună la mijloc, deoarece în caz contrar, energia negativă ce poate fi acumulată se va manifesta prin scandaluri de proporții în relație. Nativul cu descendent în Scorpion poate în același timp să sufere de schimbări majore, însă cel mai potrivit pentru el, ca să poată fi în același timp temperat, este să-și găsească în viață un partener născut sub semnul zodiei Scorpion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.