Interpretare vis în care apar riduri

0
2550
Interpretare vis in care apar riduri

Atunci când visezi că ai riduri înseamnă că ești un om inteligent, trecut prin viață, ridurile fiind simbolul bătrâneții.

Dacă visezi că ai riduri înseamnă că vei avea o viață armonioasă, lipsită de griji și probleme. Dacă vezi pur și simplu riduri în vis înseamnă că vei avea foarte multe gânduri și frustrări care nu te vor lăsa să avansezi în viață. Dacă visezi că o persoană are riduri înseamnă că vei reuși să treci peste toate greutățile și vei avea parte de liniște în viață.

Se mai spune că atunci când visezi riduri pe fața altei persoane înseamnă că trebuie să încerci să fii mai respectuos față de oamenii care au trecut mai mult prin viață decât tine, trebuie să fii mai temperat. Dacă visezi așa ceva înseamnă și că vei rezolva în sfârșit ceva cu ajutorul unei persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență decât tine.

riduri

Dacă visezi riduri pe față mai înseamnă și că te simți incapabil să faci față unor sarcini sau pur și simplu nu te împaci cu ideea bătrâneții, nu îți place să vezi cum trece vremea pe lângă tine.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a spăla”

Pe de altă parte se mai spune că simți cum unele lucruri se rezolvă mult prea greu sau că nu ești capabil să faci față unor obligații în timpul necesar.

Pentru cei tineri care visează riduri, visul le prevestește frica față de destin, nu se pot împăca cu ideea că vor îmbătrâni.

Însă se mai poate vorbi și despre faptul că trebuie să facă tot posibilul să-și trăiască viața, să nu se mai plafoneze în trecut, să nu își facă nici planuri prea mari de viitor, grăbindu-se. Trebuie pur și simplu să-și vadă de prezent.

Pentru cei maturi care visează că au riduri, visul prevestește faptul că ei simt cum unele lucruri au trecut prea repede.

Interpretarea ridurilor în vise ne poate oferi perspectivă asupra modului în care ne vedem propriul viitor sau temerile legate de procesul de îmbătrânire.

Pentru a înțelege mai bine această simbolistică, explorați interpretarea viselor cu bătrâni, unde adâncim înțelesurile legate de vârstă și timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.