Interpretare vis în care apar sâmburi

0
1325
Interpretare vis in care apar samburi

Atunci când visezi sâmburi înseamnă că ai în realitate probleme sufletești foarte mari, ceva te macină, ești agitat, te frămânți prea mult, iar inima ta suferă, nu își găsește pacea.

Visul despre sâmburi poate avea mai multe interpretări în funcție de contextul în care se desfășoară. Sâmburii, fiind esența unui fruct sau a unei plante, pot reprezenta originea, esența sau nucleul unei probleme sau situații din viața reală.

Astfel, visele în care acestea apar pot indica o căutare interioară sau o dorință de a ajunge la miezul unui subiect. Pe de altă parte, sâmburii pot fi și un simbol al fertilității sau al potențialului nerealizat. E posibil să te gândești la ceva ce vrei să încolțească sau să crească în viața ta.

Sâmburii de migdale din vis sunt chiar prevestitorii unei nenorociri de ordin amoros, a unor lacrimi mari care vor curge din cauza unei deziluzii.

Se mai spune că atunci când visezi sâmburi înseamnă că te îngrijorezi foarte tare din cauza unui om drag ție, poate din cauza faptului că nu ai mai auzit nimic de el sau pentru că te ignoră.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o negură

Sâmburii mici din vis arată de fapt lacrimile pe care le vei vărsa din cauza unei iubiri neîmplinite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.