Interpretare vis în care vezi migdale sau un migdal

0
469

Visele despre migdale simbolizează o viață bogată și sănătoasă. Uneori, migdalele pot prezice și situații neplăcute, depinde de context. De exemplu, dacă migdalele sunt cumpărate în vis, semnifică pierderi într-un anumit domeniu. Dacă migdalele există deja în casă, este semn de obstacol.

Alte interpretări ale migdalelor în funcție de gustul lor:

  • Dacă migdalele din vis sunt dulci, acest vis simbolizează bogăția.
  • Migdalele dulci în vis sunt și un semn de succes, abundență și prosperitate.
  • Dacă migdalele sunt amare în vis, atunci este posibil să ai parte de sărăcie.
  • Migdalele amare în vis simbolizează dezamăgirea și tristețea, dar și faptul că îți vei pierde încrederea într-o persoană despre care spuneai că nu te va înșela niciodată.

Dacă o fată visează migdale poate fi semn de noroc, mai ales dacă acestea sunt dulci. Fata care vede migdalele în vis se poate considera fericită, pentru că un asemenea vis este de bun augur, promite bogăție și fericire.

Dacă fata visează migdale primăvara, înseamnă că va avea o aventură neobișnuită. Dacă fata visează migdale vara, arată că va face o afacere care se va dovedi destul de utilă. Dacă fata visează migdale iarna, asta semnifică durere și dezamăgire pentru ea în viața reală.

Dacă un bărbat visează migdale vara, înseamnă că va avea ghinion. Dacă un bărbat visează migdale toamna, arată că va fi dezamăgit. Dacă un bărbat visează migdale în timpul iernii, înseamnă că va trece cât de curând printr-o situație nefavorabilă.

Dacă îți apare un migdal în vis este semn că vei avea parte de tulburări în familie. Visul în care vezi un asemenea copac cu fructe, înseamnă confuzie în afaceri, dar prin muncă finalul va fi unul fericit. Dacă migdalul din vis este înflorit, arată noroc în orice, dar după un timp, va veni și o perioadă de ghinion.

Citește și:  Interpretare vis in care iti donezi averea in scop caritabil

Un migdal în vis poate prezice mari bogății, care vor crește de la an la an. Florile de migdal ce apar în vis arată că în următoarea jumătate de an nu vei avea o perioadă fericită în viață, îți vei stabili anumite obiective dar nu vei putea să le atingi.

Visul în care culegi migdale poate simboliza lacrimi și dezamăgire. Dacă rupi ramuri de migdal în vis, înseamnă că vei avea parte de complimente de la un bărbat pe care îl vei impresiona într-o seară prin felul cum ești îmbrăcată.

Alte vise despre migdale:

  • Dacă în vis zdrobești sâmburi de migdale, înseamnă eșec în afaceri.
  • Visul în care vezi pe cineva care consumă migdale, arată că unele persoane din familia ta sau anumite rude mai îndepărtate vor avea un necaz.
  • Migdalele stricate în vis semnifică dezamăgire, faptul că nu-ți vei atinge obiectivele decât dacă vei avea parte de circumstanțe favorabile.
  • Dacă visezi cum tai și arzi migdale, înseamnă că trebuie să faci o alegere serioasă, de care depinde succesul tău și cariera în viitor.
  • Visul în care dormi sub migdal semnifică bogăție și prosperitate, deși vei trece mai întâi printr-o perioadă scurtă de durere.

Visul în care mănânci migdale cu miere este semn de bogăție și belșug.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.