Interpretare vis în care apare scrimă

0
268
Interpretare vis in care apare scrima

Atunci când visezi că cineva se duelează sau te duelezi chiar tu la un meci de scrimă, ori că ești simplu spectator înseamnă că vei avea parte de o boală grea, fie că e vorba despre tine, fie că e vorba despre familie, ori despre o persoană apropiată ție sau doar o cunoștință care nu îți este tocmai apropiată.

Scrima, ca sport, simbolizează duelul, competiția și strategia. A visa la scrima poate indica o luptă internă sau o competiție în care te afli, fie în realitate, fie în subconștientul tău. Acest sport necesită gândire rapidă și reacții la fel de rapide.

Dacă în vis te afli într-un duel de scrimă, s-ar putea să reflecte o situație din viața reală în care simți că trebuie să te aperi sau să-ți demonstrezi abilitățile.

Astfel că, dacă visezi scrimă, cel mai indicat lucru pe care trebuie să îl faci este acela să te aduni și să încerci să faci față unor situații care este posibil să apară în viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare curent

Având în vedere că este un joc de luptă, foarte grațios, este posibil să ai unele probleme, dar dacă ești un om rafinat și pregătit să faci față oricăror situații, totul se va rezolva aproape de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.