Interpretare vis în care apare un om dezamăgit

0
4754
Interpretare vis in care apare un om dezamagit

Interpretarea viselor în care apare un om dezamăgit sau dacă visezi că tu ești cel dezamăgit se poate referi la o întâmplare care într-adevăr îți va schimba drastic dispoziția cel puțin pentru o perioadă de timp. Totuși, situațiile sunt foarte diverse în funcție de ipostazele pe care tu le adopți sau cei din jurul tău le încadrează în viața ta, și vom vedea în continuare cum.

Se spune că atunci când în vis tu ești cel dezamăgit, înseamnă că într-adevăr ceva din viața ta te va face să devii mai puțin optimist, vei avea unele momente mai grele, poate pesimiste, triste, pline de deziluzii, însă dezamăgirea poate să reprezinte și faptul că vei pierde ceva. Această stare poate să fie cel mai bine tâlcuită din punct de vedere psihologic, având în prima fază atitudinea omului față de propria sa persoană.

De cele mai multe ori tindem să țintim cât mai sus, să visăm, iar în cazul în care nu reușim să ne atingem țelul sau nici măcar nu încercăm să facem ceva în această privință, desigur, riscăm să fim dezamăgiți de propria persoană. Aici putem spune că visul în care ne apare o dezamăgire reprezintă și o autosesizare a subconștientului, o trimitere către lupta interioară cu proprii monștri care nu ne lasă să înaintăm în viață.

dezamagit1

Deci, dacă visezi că ești dezamăgit, mai înseamnă și că trebuie să te lupți mai mult pentru tine, pentru scopurile tale, pentru realizări și pentru cei din jurul tău, în special familie, pentru a-ți asigura și a le asigura lor, atât confort psihic, afectiv cât și material. Dacă visezi că îți dezamăgești părinții, înseamnă că te vei opune lor, vei face ceea ce vrei tu chiar dacă asta te va costa fericirea lor sau relația cu ei. Tot aici mai putem spune și că te vei certa cu ei, însă în cele din urmă vei avea numai de câștigat.

Dacă visezi că dezamăgești pe cineva, atunci e posibil chiar să te porți urât față de cineva drag, să faci acea persoană să sufere, fie să îi rănești sentimentele din cauza incapacității tale de a-ți ține promisiunile. Atunci când visezi că dezamăgești un copil, înseamnă că încă vei fi pus într-o postură jenantă de a minți fără motiv sau pur și simplu pentru a nu răni, pentru a nu strica iluziile cuiva.

Atunci când visezi că dezamăgești pe cineva mai în vârstă ca tine, înseamnă că va trebui să te chinui mult să acumulezi experiență pentru a face ceea ce vrei să faci cu adevărat în viață. Desigur, dezamăgirea din vis poate să aibă mai multe cauze, mult mai profunde, iar astfel avem și situațiile următoare: dacă visezi că rănești un animal sălbatic și ești dezamăgit de tine, înseamnă că îți vei schimba total atitudinea și nu vei mai fi acea persoană rebelă, liberă, pe care o vei regreta cu timpul, vei liniști, te vei îngădi singur, îți vei anula libertatea sau spiritul libertin.

Citește și:  Interpretare vis în care apare probleme în familie

Aici, având în vedere că animalul sălbatic reprezintă partea noastră brută, spiritul neciizelat și necioplit, se mai poate spune și că vei reuși să înveți mai multe de la viață și vei deveni mai bun, superior din punct de vedere intelectual.

Dacă visezi că rănești un copil și ești dezamăgit de tine, înseamnă că vei trece de un necaz, însă nu așa cum îți dorești tu. Dacă visezi că rănești un bătrân și ești dezamăgit de tine, înseamnă că te vei implica într-un proiect în care nu te vei descurca, deoarece nu ai ascultat sfaturile unei persoane mai experimentate. Dezamăgirea din vis poate să reprezinte și faptul că nu ești mulțumit de traiul tău actual, nu ești împăcat cu existența pe care o duci.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că ești dezamăgit, visul îți va aduce exact contrariul, și anume fericire, înțelegere cu cei din jur, armonie. Totuși, nu trebuie să ignorăm nici faptul că sentimentele care ne apar în vise, adesea, punctează o frică sau o speranță personală.

Uneori, dezamăgirea din vis poate reflecta o dezamăgire reală pe care o simți în viața ta de zi cu zi, dar pe care nu ai reușit încă să o procesezi sau să o înfrunți. Poate fi un semn că este momentul să te confrunți cu aceste sentimente și să cauți modalități de a le rezolva.

dezamagita

Un astfel de vis poate fi, de asemenea, o reflectare a fricilor tale legate de dezamăgire. Poate indica teama ta că nu îndeplinești așteptările sau că nu ești la nivelul la care sperai. Este important să îți amintești că visele sunt o modalitate a minții noastre de a procesa și de a înțelege emoțiile și experiențele pe care le avem în timpul zilei.

Dacă te interesează mai multe detalii despre interpretarea viselor în care apare dezamăgirea, te invit să consulți acest articol: interpretare vis în care apare dezamăgit.

Așa cum iubirea din vis poate să reprezinte faptul că vei reuși să ai pe cineva alături, că îți vei întâlni sufletul pereche, sau exact contrariul, că îți este frică să nu rămâi singur, exact dezamăgirea poate să reprezinte faptul că te temi de anumite repercusiuni ale faptelor tale.

Dacă visezi că ești dezamăgit de locul tău actual de muncă, înseamnă că în viața reală nu îți convin foarte multe lucruri, însă le ignori, lăsând destinul să acționeze, visul reliefând astfel adevăratele tale sentimente.

Dezamăgirea de la locul de muncă poate însă să reprezinte și faptul că nu vei fi apreciat la adevărata ta valoare, poate te aștepți să primești laude pentru o muncă depusă recent, însă nu le vei primi, poate te aștepți să primești o mărire de salariu sau un bonus și, de asemenea, acestea nu le vei avea, totul provocând, de fapt, o mare deziluzie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.