Interpretare vis in care apare un accident

1
28928
Interpretare vis in care apare un accident

Dacă accidentul din vis nu este tocmai important, atunci trebuie să vă legați de restul simbolurilor care vă apar. Însă, în principal, accidentul înseamnă în viața reală o neatenție, o atitudine de nepăsare pe care o aveți și căreia subconștientul nostru nu îi acordă prea mare importanță, considerând-o exact un accident.

Accidentele în vise pot fi tulburătoare, aducând în prim-plan temeri sau preocupări pe care le avem în viața de zi cu zi. Aceste vise pot fi o reflecție a anxietății noastre față de control sau față de situații pe care le perceivem ca fiind periculoase.

Însă, în momentul în care visezi un accident, trebuie să ai grijă, să te ferești de tot ceea ce l-a provocat în vis. În aceeași ordine de idei, dacă visezi un accident de avion, înseamnă că vei primi o bucurie, vei afla știri care te interesează și te înveselesc și îți vei face cunoștințe de nădejde.

Dacă ai un accident de mașină, înseamnă că în viața ta va trebui să muncești mai mult, să fii mai persuasiv, pentru a reuși un lucru mărunt, iar un accident de vapor înseamnă că te așteaptă o călătorie pe care nu o preconizezi, dar înseamnă în paralel și ghinion la locul de muncă.

accident

Accidentul este, de regulă, simbolul surprizelor, al agitației interioare, al răsturnărilor de situație, care pornesc în cele din urmă din frustrări, din frica față de eșec, dintr-o atitudine de pesimism și de totală neîncredere în propriile forțe.

Accidentul din vis poate însemna, de regulă, și obstacole care ni se pun în viață, pentru a nu putea avansa, stopuri, clacaje sau chiar legături proaste, dezastruoase cu cei din cercul de cunoștințe sau poate chiar cu persoana iubită.

Dacă visați că sunteți martorul unui accident, înseamnă că sunteți avertizat cu privire la ceva anume; trebuie să fiți foarte atenți la ceea ce vi se mai arată în visul cu pricina.

Adesea, visul cu un accident poate să fie și o teamă de-a noastră din viața de zi cu zi, o teamă care nu ne lasă să avansăm, însă el ne atenționează asupra oamenilor din jurul nostru, mai ales dacă este vorba despre un accident de mașină, acesta arătând clar că este vorba și despre un impas în relația cu contactele mai mult sau mai puțin importante.

De cele mai multe ori, accidentul este echivalent cu conflictele, disputele de orice natură, mai ales la locul de muncă, cu colegii, ori acasă cu familia, din cauza lipsei de bani, certuri de proporții pe plan material. Un accident pe mare înseamnă ghinion în relațiile de iubire, multă agitație interioară, poate chiar despărțire de persoana iubită sau de cineva drag din grupul de prieteni.

Citește și:  Interpretare vis în care te căsătorești cu o chinezoaică sau cu un chinez

Chiar dacă unii oameni sunt de părere că visele în care apar accidente sunt premoniții, acest lucru nu este deloc adevărat, deci nu pot prevesti o moarte sau un accident în adevăratul sens al cuvântului. Ele se referă strict la caracterul persoanei care visează sau la modul de interacțiune cu cei din jur, deci visele în care este implicat un accident nu trebuie să vă neliniștească, decât să vă avertizeze.

Se mai spune că atunci când visezi că ai avut un accident la cap, o persoană răuvoitoare este pe urmele tale, iar dacă visezi că tu ești implicat într-un accident înseamnă că auzi despre niște necazuri care vor trece destul de ușor.

Un accident la mâna dreaptă prevestește o primejdie, iar unul la mâna stângă simbolizează același lucru, dar pentru cei din familia ta, nu pentru tine. Un accident la piciorul drept înseamnă că vei avea parte de necazuri cu sora sau cu fratele tău, iar un accident la piciorul stâng înseamnă că o persoană în care ai foarte mare încredere și îi porți multă simpatie poate să treacă printr-un mare necaz.

În unele tradiții se spune că atunci când visezi un accident pe mare înseamnă că vei avea parte de ghinion în dragoste, iar dacă visezi accident pe uscat înseamnă că vei avea o mare mâhnire la locul de muncă, este posibil să pierzi niște bani.

accidentDacă visezi că tu provoci un accident, este posibil să ai mici certuri cu cei din jur, dar care se vor rezolva destul de repede, motiv pentru care trebuie să încerci să te ferești de tot ceea ce a cauzat accidentul din vis.

Chiar dacă un accident în vis poate fi deranjant, este important să ne amintim că este doar o manifestare a subconștientului. Totuși, dacă ești curios despre specificul accidentelor de mașină în vise, află mai multe aici.

De pildă, în cazul în care ai visat că razi morcovi și te-ai tăiat la mână înseamnă că ar trebui să eviți să umbli cu obiecte ascuțite. În cazul în care visezi că ai reușit să eviți un accident înseamnă că vei reuși să îți păstrezi respectul și vei ieși cu bine dintr-o problemă.

Se mai spune că atunci când visezi un accident pe mare este posibil să îți găsești o nouă iubire, dar va fi una trecătoare ori înșelătoare, iar atunci când visezi mașini distruse după un accident visul simbolizează faptul că nu poți să te bazezi pe cei din jur ca să îți îndeplinești idealurile, trebuie să te bazezi doar pe puterea ta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.