Interpretare vis in care esti la o nunta si dansezi de unul singur

0
259
Interpretare vis in care esti la o nunta si dansezi de unul singur

Visul in care te afli la o nunta si dansezi arata nevoia de un alt inceput. Toate in viata ta au ajuns la un nivel care iti provoaca discomfort ori probleme si nu te mai simti in largul tau. Nunta reprezinta inceputul, o noua cale, de regula in compania cuiva.

Daca este vorba de afaceri inseamna ca ai nevoie de un nou partener de incredere care sa te ajute. Daca vezi multa lume stransa in vis care doar sta si discuta sau se uita la tine simbolizeaza ca te afli intr-un impas in ceea ce priveste directia pe care vrei sa o apuci. Ai nevoie de un impuls, de o indicare a traiectoriei ori a scopurilor propuse.

dansand singur la nunta

Daca lumea e imbracata in culori inchise si nu se vad urme de veselie pe chipurile lor inseamna ca nimic nu e de bun augur in jurul tau iar daca sunt veseli arata  faptul ca exista sperante. Daca dansezi de unul singur(a) ar fi bine sa mai astepti o perioada deoarece ai inceput ceva in viata ta si se poate sa nu fie cea mai buna solutie. Mai reprezinta si nevoia de a te remarca intr-un cerc de prieteni.

Citește și:  Interpretare vis in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima

Poate insemna si intalniri pe care nu le-ai programat, cunostinte noi care iti vor produce satisfactie. In general, acest vis in care te vezi dansand doar tu in mijlocul unei multimi adunate la un eveniment precum nunta are mai degraba conotatii usor negative care simbolizeaza imposibilitatea momentana de a te implica intr-o treaba serioasa.

Nici cunostintele ori membrii familiei nu sunt de partea ta ceea ce arata faptul ca ori te grabesti cu anumite proiecte pentru care inca nu ai experienta necesara ori nu esti in anturajul potrivit sa pui la cale asemenea proiecte. Asta inseamna ca e nevoie de putina asteptare si consultare cu alte persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.