Interpretare vis în care apare boltă

0
815
Interpretare vis in care apare bolta

Dacă visați bolta cerului înseamnă că veți avea parte de o promovare la locul de muncă sau poate chiar în viața socială, vă implicați într-o serie de proiecte mărețe, care vă exaltează sufletul și vă pun într-o poziție mult mai bună față de cunoscuți.

Atunci când visezi bolta cerului, semnificația visului se mai poate referi și la faptul că e posibil să aveți parte de învățare, intrați în posesia unor informații bune, care vă măresc calitățile, vă fac să avansați pe plan spiritual, vă creează o stare de bine. Poate că vă înscrieți la un curs, poate că începeți să fiți interesați de un domeniu anume, totul concretizându-se într-o armonioasă avansare sufletească.

Atunci când visăți că sunteți prins într-o pivniță boltită înseamnă că destinul este de partea dumneavoastră și veți avea parte numai de clipe frumoase, fericite alături de cei dragi, fără ghinion. Se spune că atunci când o femeie foarte în vârstă sau văduvă visează o pivniță boltită, aceasta va fi semnul unei viitoare căsătorii pentru cineva tânăr din familia sa.

Bolta din vis mai este și echivalentul subconștientului, simbolizând astfel tot ceea ce un om poate să aibă din punct de vedere intelectual și spiritual, deci tot ceea ce ne alcătuiește pe plan imaterial.

Astfel că, în cazul în care avem un vis în care ne apare o boltă, acesta este de fapt un avertisment asupra faptului că ar trebui să încercăm să ne exploatăm calitățile la maxim și să nu ne lăsăm doborâți de absolut nimic, deoarece orice om are resurse pe care poate încă nu le știe sau energie nefolosită.

bolta

Tot ceea ce contează este să luăm totul încet și să ne folosim cu pricepere, fără să ne mai ascundem calitățile și nici defectele, având încredere în noi și în încercări. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele, așa cum spune și o vorbă din popor.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o cometă

Totodată, nu trebuie să uităm că boltă în general este asociată cu cerul, de ceea ce ține de divin, de sacru, putând fi interpretată ca și legătura cerului cu pământul, deci linia orizontului, având în centru eternitatea și dăinuirea creației dumnezeiești. Astfel, visul se poate concretiza și în schimbarea religiei în viața reală sau în simplul fapt că vi se va face sau veți face o favoare spirituală.

Bolta mai poate sugera și faptul că vom trece peste o etapă a vieții, ne vom schimba stilul de viață sau pur și simplu trecem printr-o modificare spirituală, avem de-a face cu o schimbare a sinelui, trecem un prag de formare, ori ne schimbăm stilul de viață, ori altceva din noi, cert este că poate fi privită asemenea unei porți prin care trecem către o altă epocă a existenței noastre. În această ordine de idei, ne putem raporta la o boltă ca fiind un lucru necesar în viața reală, ce trebuie totuși să vină de la sine.

În interpretarea viselor, apariția unei bolte poate fi profund simbolică și evocatoare. Adesea, o boltă în vis poate reprezenta protecție, securitate și stabilitate. Acest simbol poate indica și trecerea dintre diferite stări de conștiință sau tranziția de la un capitol al vieții la altul. Reflectând la emoțiile și contextul în care apare bolta, poți obține o perspectivă mai clară asupra semnificației sale în visul tău.

Bolta poate simboliza, de asemenea, aspirațiile și idealurile tale. Un vis în care apare o boltă impresionantă sau grandioasă poate indica atingerea unor obiective înalte sau dorința de a aspira la mai mult în viață. Pe de altă parte, o boltă în ruine sau prăbușită poate reflecta fricile sau îndoielile tale în legătură cu capacitatea de a-ți atinge obiectivele sau de a depăși obstacolele. Prin analiza acestor simboluri, poți începe să înțelegi mai bine mesajele subtile pe care ți le transmite subconștientul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.