Interpretare vis în care apare o bufniță

1
22042
Interpretare vis in care apare o bufnita

Atunci când visezi bufnița înseamnă că vei avea un câștig financiar, însă trebuie să ai grijă să nu fii furat; trebuie să fii mai precaut cu investițiile pe care le faci.

Bufnița din vis nu are absolut nicio legătură cu cucuveaua, care în tradițiile populare prevestește moartea cuiva sau o nefericire.

Bufnița este doar un animal de noapte, simbolizând umbrele și instinctul uman care adesea ne poate lua liniștea sau poate simboliza chiar liniștea de care avem nevoie și echilibrul sufletesc pe care trebuie să-l dobândim într-o lume întunecată, plină de dușmani și răutăți.

bufnita care zboara

În același timp, dacă visezi că sperii o bufniță și aceasta zboară departe, înseamnă că vei avea în viață condiții mult mai bune de trai; nu vei duce lipsă de nimic și fericirea îți va umple toate zilele. Bufnița mai poate reprezenta și certurile cu cei mai bătrâni din familie.

În cazul în care visezi o bufniță, se mai spune că ești o persoană înțeleaptă, ai o educație bună și te bazezi pe ea în relațiile cu ceilalți, ceea ce îți va aduce un foarte mare câștig de sine.

Dacă visezi că auzi un sunet de bufniță, acesta poate să sugereze faptul că ești avertizat asupra unor pericole iminente, deci trebuie să fii pregătit în viață pentru orice, mai ales dacă ai niște sentimente de frică pe care încerci să le refulezi.

Dacă visezi o bufniță care stă în casa ta, mai ales dacă aceasta stă la fereastră, înseamnă că vei intra într-o perioadă plină de necazuri, de nenorociri, pe care evident că nu ai cum să le ocolești, însă în acest fel măcar ești avertizat să iei lucrurile ca atare și să încerci să le rezolvi în timp. Nu trebuie să ne panicăm sau să intrăm într-o stare de depresie, deoarece tot ce e rău, cât și tot ce e bun, vine și pleacă; viața este plină de suișuri și coborâșuri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o țestoasă

Unii interpreți de vise sunt de părere că atunci când îți apare o bufniță în vis, acest lucru reprezintă faptul că prietenii sau cel puțin cei pe care îi considerai prieteni sunt împotriva ta și vor să-ți facă rău sau pur și simplu nu te apreciază așa cum tu îi apreciezi pe ei, iar totul se va întoarce împotriva ta la un moment dat.

bufnita

Nu trebuie să uităm că în viață este necesar să dăm atât cât primim, să nu cădem sclavii unor oameni numai din nevoia de a arăta că noi putem oferi foarte multe și în schimb să ne mulțumim cu firimituri, cu resturi pe care le primim numai pentru că cei din jur nu ne apreciază.

În altă ordine de idei, în momentul în care visăm o bufniță, aceasta poate să sugereze și faptul că suntem persoane singuratice, ne complacem în melancolie, în sufletul nostru domnește o tristețe profundă și ar trebui să facem ceva în acest sens.

Pe de altă parte, poate să avertizeze și asupra unui posibil accident care se va finaliza cu o moarte, deoarece bufnița, deși este un animal pașnic, reprezintă un pericol pentru noi, mai ales pentru că este un prădător de noapte.

Desigur, contextul în care apare bufnița în visul tău contează enorm. Dacă bufnița vânează sau țipă, ar putea semnifica altceva față de o bufniță care este pașnică sau dormind. Asigură-te să ții cont de toate detaliile pentru o interpretare cât mai exactă.

Dacă ai visat o bufniță și te interesează și alte păsări nocturne, descoperă aici ce înseamnă să visezi o cucuvea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.