Interpretare vis în care apare culoarea albastru

0
3211

Mulți oameni spun că au vise în culori. Ce înseamnă când visezi albastru? Această culoare este preferată de oameni în viața reală, deci ar fi interesant de aflat ce semnifică ea în vis. Foarte important, când visezi albastru, este să-ți amintești și ce emoții ai trăit în vis, astfel vei putea selecta mai bine una din interpretările de mai jos.

Iată câteva semnificații ale viselor în albastru:

  • Dacă ai un vis, în care predomină albastrul, acesta arată dorința și entuziasmul de a-ți arăta prietenia și căldura sufletească față de ceilalți oameni din viața ta.
  • Dacă ai un vis în care apar imagini cu o multitudine de nuanțe de albastru, poate semnifica faptul că ești un om care se concentrează pe aspectele negative și pe lipsurile din viața lui, care de fapt nu se iubește pe sine suficient. Când ai un asemenea vis, ar trebui să-l percepi ca pe un semn că a venit timpul să te schimbi, să încerci să fii mai optimist și să abandonezi obiceiul de a nu ține cont de propriile dorințe și aspirații.

cer albastru

  • Când vezi în vis diferite obiecte albastre care îți creează un disconfort, asta semnifică că vei fi tentat să-ți suprimi emoțiile negative, stările de nervi și furie, resentimentele. În viitorul apropiat, vei afla de un complot și este posibil să fii nevoit să-ți ascunzi mânia față de cei care îți vor răul.
  • Uneori culoarea albastru în vis prezice boala, deci este bine să fii atent în viața reală la ce simptome ai și eventual dacă acestea sunt îngrijorătoare, să mergi la un control medical cât mai repede.
  • Dacă visezi pereți albaștri în vis, înseamnă că ești predispus la anxietate și asta nu este bine, pentru că poate aduce anumite probleme în viața ta. Trebuie să iei acest vis ca pe un semn și să fii atent la problemele cu care va trebui să te confrunți.
  • O fotografie în albastru, în vis, arată că visătorul este o persoană care nu realizează ceva important în viața reală.

În unele vise apar haine albastre care au o semnificație deosebită. În multe cărți de vise, hainele albastre simbolizează perseverența și curajul visătorului, mai ales dacă acesta este un bărbat. Când ținuta vestimentară din vis a unui bărbat este din piele albastră, asta arată capacitatea lui de a fi hotărât și de a lua măsuri decisive. El nu este un om care se lasă în voia sorții, ci mai degrabă unul cu o personalitate puternică, ambițios și care controlează situația.

Citește și:  Interpretare vis în care conduci un automobil

De exemplu, o pereche de blugi albaștri pot prezice faptul că vei avea câștiguri ce vor proveni dintr-o sursă neașteptată.

Dacă ești femeie și visezi o rochie albastră, înseamnă că în viața reală este timpul să-ți cumperi un astfel de articol vestimentar.

Albastru este culoarea toleranței și autocontrolului. Cu cât culoarea este mai deschisă în vis, cu atât ea simbolizează faptul că persoana care visează este mai echilibrată și are sufletul mai curat.

Când apare această culoare în vis, trebuie să fii atent la nuanțe:

  • Albastru-deschis înseamnă că vei progresa și că ești mulțumită sufletește
  • Albastru-închis este semn de regres; simbolizează o perioadă în care treci prin probleme și stres
  • Albastru-întunecat foarte apropiat de negru, arată ceva negativ, o nenorocire
  • Albastru cu accente aurii semnifică trecerea spre o altă lume
  • Albastru-azuriu înseamnă fericire și puritate, sau chiar deschidere spre divinitate
  • Orice element ce devine albastru în vis, semnifică îndepărtarea de o situație obișnuită și orientarea spre o situație mai bună, superioară, sau eliberarea de durere și necaz, nepăsare față de ce a fost.

Când vine vorba despre această culoare, visul poate avea și un sens mistic. De pildă, poți visa că o persoană are fața albastră sau toată pielea corpului în această culoare; acest vis avertizează asupra unui pericol. De regulă, visul indică un prieten fals, care are ca scop să-ți distrugă reputația.

Dacă un om visează că are părul albastru, înseamnă că este deseori gelos. Visul indică și faptul că este suspicios, crede mereu că persoana iubită îl înșeală și nu are încredere în ea. Părul buclat simbolizează destinul, iar părul lung este simbol al lumii divine.

O altă perspectivă asupra culorii albastre în visuri vine din domeniul psihologiei culorilor. În acest sens, albastrul este adesea asociat cu creativitatea și imaginația. Astfel, visul tău ar putea sugera un apetit pentru artă sau inovație, care merită explorat mai profund. Desigur, tonurile diferite de albastru, precum albastru deschis sau închis, pot oferi indicii suplimentare despre starea ta mentală și emoțională la momentul respectiv.

Dacă acest articol ți-a trezit interesul, ești invitat să descoperi și alte simboluri și culori prezente în visuri. De exemplu, așa cum un vis cu culoarea albastru poate evoca stări diferite, la fel se întâmplă și cu alte culori sau elemente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.