Interpretare vis în care apare o casă

0
35599
Interpretare vis in care apare o casa

Casa este simbolul corpului omenesc, reprezentând constituția noastră fizică și psihică, însă mai mult interiorul corpului uman, deci sufletul. Astfel, putem raporta fațada unei case la personalitatea umană, etajele pot fi laturile omului, straturile sale, iar acoperișul este desigur capul, rațiunea umană, iar pivnița în obscuritatea ei reprezintă, de regulă, subconștientul uman.

O casă în vis poate fi mult mai mult decât o simplă structură. Reprezintă adesea refugiul nostru interior, sentimentul de securitate și identitatea noastră. Caselor le atribuim multe conotații, de la amintiri din copilărie până la proiecțiile aspirațiilor noastre pentru viitor.

Deschiderile ei sunt legate de viața sexuală. Aceste lucruri le-am precizat pentru a putea avea o viziune mai clară asupra a ceea ce poate reprezenta casa în simbolistica viselor.

Astfel, dacă visăm o casă veche și dărâmată înseamnă că ceva trebuie îndreptat în caracterul nostru, ceva mai vechi ce nu a fost suficient de bine antrenat sau exploatat, iar dacă visăm o vilă luxoasă înseamnă că în realitate suntem mult mai puțin decât ceea ce încercăm să arătăm.

casa

Dacă visăm o casă în care lucrăm, aceasta poate reprezenta locul de muncă și tot ce ar trebui să schimbăm pe plan personal. Atunci când visăm casa țărănească, aceasta poate simboliza o aventură de dragoste foarte intensă, dar foarte scurtă, iar dacă visăm că o construim, simbolul se rezumă la activitatea profesională.

Casa este, desigur, vestea bună, cinstea, onoarea, iar dacă auzi de o casă înseamnă că vei avea parte de noroc în afaceri, însă dacă vezi în vis o casă care arde înseamnă că ai parte de griji, de intrigi, de îngrijorări mari.

Când în vis vezi casa ta arzând înseamnă că ai parte de pagubă, iar dacă vezi baia din casa ta înseamnă că ai parte de curățenie morală.

Când în vis îți apare bucătăria din casă înseamnă că ai parte de belșug, iar dacă îți apare o casă pe care o clădești înseamnă că vei avea parte de încredere în capacitățile tale, iar odată cu acestea vor veni și șansele de succes pe planul afacerilor, însă construirea unei case în vis mai înseamnă și noroc, dragoste, bogății mari.

Dacă visezi o casă comunala înseamnă că vei avea parte de griji, de multe alergături, iar dacă visezi un coș pe casă înseamnă că o perioadă scurtă din viața ta va fi caracterizată de instabilitate.

Dacă visezi că tu ești cel care cumpără o casă înseamnă că vei avea parte de bunăstare, de bucurii și de veselie, iar dacă o dărâmi în vis înseamnă că vei avea parte de certuri și de moarte.

Atunci când visezi o casă de bani goală înseamnă că vei avea parte de datorii, dar cu un final reușit.

O casă de prostituție, de toleranță, în vis, simbolizează rușine mare, nenorocire, iar o casă de țară înseamnă că urmează o perioadă plină de griji banesti. Atunci când visezi dormitor în casă înseamnă că ai dorințe sexuale mari ori că pur și simplu ai nevoie de odihnă, iar dacă visezi un etaj al casei care crapă înseamnă că în curând îți vei pierde un ideal sau un principiu.

Citește și:  Interpretare vis în care apar ciorapi

Dacă visezi fațada unei case înseamnă că ai un aspect fizic deosebit, iar dacă visezi că ți-e casa invadată de furnici, acest lucru arată un viitor nefavorabil.

O casă goală înseamnă că ai o speranță neîmplinită, un venit prea mic, iar atunci când visezi un iepure de casă înseamnă că vei avea noroc.

Dacă visezi că ieși dintr-o casă înseamnă că te vei despărți de cineva drag, iar dacă visezi un incendiu în casă înseamnă că ai sentimente foarte mari care dau să iasă la iveală.

Atunci când visezi o inundație în casă înseamnă că ai parte de nefericire, de o nerealizare maruntă în iubire, iar dacă visezi că încălzești o casă înseamnă că vei avea parte de emoții de scurtă durată, însă foarte profunde.

casa

Dacă visezi o casă înghițită de avalanșă înseamnă că ai multe nemulțumiri în familie, iar dacă intri în casă în vis înseamnă că nu trebuie să te temi de dușmani.

Atunci când visezi că intră un greiere în casa ta înseamnă că îți vor intra și bani în buzunar, iar atunci când visezi că intri călare în casă, probabil că visul prevestește război ori ceartă. O casă la țară înseamnă liniște și pace în viață, o casă lovită de trăsnet simbolizează că nu trebuie să ai încredere în viitorul tău.

Dacă visezi o nuntă în casă înseamnă că ai o viață socială aglomerată, iar dacă visezi că ai un orfan în casă înseamnă că vei termina cu succes un proiect la locul de muncă.

Atunci când visezi o casă părăsită înseamnă că ai parte de necazuri în familie, iar atunci când visezi că o casă se prăbușește înseamnă că te paște o boală.

Când visezi pereții crăpați ai unei case, înseamnă că ești imoral, iar când visezi că repari o casă înseamnă că vei primi oaspeți, ori vei avea parte de reuniuni cu prietenii.

Dacă visezi o casă ruinată înseamnă că vei avea parte de necazuri în familie, iar atunci când visezi că o casă scârțâie înseamnă că trebuie să dai de pomana.

Este de asemenea relevant să luăm în considerare starea casei în vis. O casă în ruine poate sugera temeri sau nesiguranțe, în timp ce o casă nouă sau renovată poate indica noi începuturi sau tranziții pozitive în viață.

Când visezi un șarpe de casă înseamnă că suferi din dragoste din cauza partenerului care poate fi infidel, iar când visezi că urci pe casă înseamnă că scapi de dușmani.

Când visezi o ușă de casă în flăcări înseamnă că vei avea hoți, iar dacă visezi casa ta în bună stare înseamnă că vei avea parte de aur și argint. Toate pot fi interpretate în funcție de restul simbolurilor ce apar în vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.