Interpretare vis in care apare un zmeu

0
1226
Interpretare vis in care apare un zmeu

Interpretarea viselor in care apare un zmeu. Atunci cand in vis iti apare un zmeu din poveste inseamna ca vei avea parte de rautate de la cei apropiati, poate chiar fac ceva impotriva vointei tale care te afecteaza foarte mult iar daca iti apare un zmeu de hartie inseamna ca vei avea parte de onoare, cei cunoscuti te vor aprecia pentru ca esti o persoana de valoare.

Daca acest zmeu este de hartie si este inaltat de un copil inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte numai de bucurii si de lucruri frumoase. Daca visezi un zmeu de hartie rupt care cade din cer inseamna ca vei avea probleme la locul de munca iar atunci cand visezi un zmeu de hartie care pluteste inseamna ca vei reusi sa treci peste toate dificultatile si vei fi fericit dupa ce indeplinesti unele sarcini mai grele.

In acelasi timp zmeul de hartie din vis mai simbolizeaza si faptul ca vrem sa fim liberi de constrangeri, vrem sa visam si sa fim mai senini, uitand astfel de toate conventiile vietii. In acelasi timp un zmeu in vis mai poate simboliza si faptul ca cei din jur nu ne vor aprecia cum trebuie, la adevarata valoare pe care o avem.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carucior

Zmeul mai poate fi simbolul unor noi activitati pe care le intreprindem, a unor noi sanse in viata. Atunci cand visezi ca citesti povesti cu zmei inseamna ca viata ta este prea monotona, prea banala, iar daca visezi ca te joci pe camp cu un zmeu inseamna ca cei din jur nu vor mai avea incredere in tine, nu te vor mai respecta.

Un zmeu in padure poate sa simbolizeze faptul ca vei avea parte de intamplari aventuroase iar daca visezi ca incerci sa faci un zmeu de jucarie inseamna ca nu pui accent pe aspectele care conteaza in viata, esti prea superficial.

Cand visezi un zmeu din poveste acesta poate simboliza si o frustrare, o teama fata de ceva anume, poate chiar de ceea ce iti este necunoscut. Un zmeu de jucarie poate sa arate faptul ca esti o persoana copilaroasa si esti condus de cei mai puternici dar simti si nevoia sa fii liber.

Se mai spune ca atunci cand visam un zmeu in zbor trebuie sa incercam sa fim mai blanzi si mai toleranti, sa nu mai folosim forta in actiunile noastre ori ca vrem sa fugim de responsabilitati si sa fim iarasi copii, fara nici o grija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.