Interpretare vis în care apare o cascadă

0
9242
Interpretare vis in care apare o cascada

Atunci când visezi o cascadă înseamnă că veți avea foarte mult succes, veți avea parte de o evoluție rapidă în investiții și de stimulente frumoase din partea superiorilor la locul de muncă.

Cascada mai simbolizează și o căsătorie fericită, iar atunci când în vis apăreți căzând într-o cascadă înseamnă că veți câștiga în activitățile sportive. O cascadă foarte mare înseamnă că aveți o personalitate sensibilă.

Iar o cascadă mică înseamnă că sunteți o fire liniștită și tolerantă, iar dacă în vis vă apare o cascadă zgomotoasă înseamnă că sunteți foarte energic.

cascada

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că o cascadă prevestește un câștig financiar de proporții, îmbunătățirea rapidă a stării materiale.

Cascada este văzută și asemenea unei evoluții continue a umanității, a lipsei de frică, a unei forme care nu se schimbă în ciuda faptului că totul se schimbă în jur. Astfel, cascadă, oricât de involburată este ea, poate să sugereze o căsnicie liniștită, foarte reușită de altfel, o viață plină de realizări și stabilă.

De multe ori însă, dacă auzi zgomotul unei cascade în vis, înseamnă că prietenii tăi își dau seama de valoarea ta și de cât de energic ești, încercând să te aprecieze mai mult. Din punct de vedere psihologic, cascada din vis sugerează dorințele unui om, toate visele sale care nu prea au o finalitate și desigur nici o împlinire. Cascada foarte mare poate sugera însă faptul că ai un suflet foarte sensibil.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un dud

De cele mai multe ori, cascada din vis este asociată cu o ispită foarte mare, cu un real pericol, pe care ar trebui să îl ocolești, fiind și simbolul unei atracții fatale care te poate mistui pe dinăuntru și îți poate produce multe frustrări.

De asemenea, este și simbolul unui fapt important căruia nu îi poți rezista, care te va schimba în cele din urmă, fără a mai exista cale de întoarcere. Poate sugera și sentimente foarte puternice pentru cineva, faptul că este posibil să te îndrăgostești iremediabil și definitiv de cineva, de o persoană pe care o vezi pentru prima dată în viața ta.

cascada

Cascada sugerează și o forță psihică foarte mare, o energie cu care tendința să îi acaparezi pe cei din jur.

Cascada, cu forța și frumusețea ei, poate fi privită ca un simbol al eliberării emoționale și al curățeniei spirituale. Atunci când apa se prăbușește, ea purifică totul în calea ei, la fel cum un vis cu o cascada poate sugera o nevoie de purificare emoțională sau de reînnoire.

De asemenea, zgomotul puternic al apei care cade poate reprezenta vocea interioară a unei persoane, gândurile și sentimentele care au fost suprimate și care acum ies la suprafață. Este posibil ca aceste vise să îndrume visătorul să își asculte inima, să se elibereze de tensiunile acumulate și să îmbrățișeze schimbările care vin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.