Interpretare vis în care te zgârie pisica

0
9769
Interpretare vis in care te zgarie pisica

Interpretarea viselor în care te zgârie pisica reflectă, în majoritatea cazurilor, o persoană foarte vicleană aflată în preajma ta și de care trebuie să te ferești.

Un vis cu o pisică care zgârie nu este doar un simplu coșmar, ci poate fi o reflectare a emoțiilor noastre interne și a conflictelor nerezolvate. Pisicile sunt, de obicei, asociate cu independența și curiozitatea, dar și cu misterul și enigmaticul. Când aceste ființe, de obicei blânde, devin agresive în visele noastre, este esențial să ne gândim la posibilele cauze din viața noastră reală.

Dacă visezi că o pisică te zgârie înseamnă că în curând vei avea de suferit din cauza unei persoane feminine care urmărește să-ți producă o pagubă, cineva are de gând să te ducă de nas sau să te vorbească de rău.

Pisica apărută în vis reprezintă, de asemenea, un dușman foarte perfid, o persoană care nu se dă în vileag ușor, cineva din apropierea ta care îți urmărește fiecare mișcare și care, cu prima ocazie în care îți lași descoperite punctele sensibile, o să profite de ocazie.

zgariat de pisica

La fel se poate spune și în cazul unei relații amoroase când perechea ta are de gând să te înșele sau să te inducă în eroare.

Dacă te zgârie pisica în vis înseamnă pagubă de bani, s-ar putea ca în scurt timp să pierzi o sumă de bani în urma unei înșelăciuni bine ticluite.

Dacă visezi că, în prima instanță, pisica se lasă mângâiată sau se gudură pe lângă tine înseamnă că o să te însoțești în drum cu cine nu trebuie, o să intri într-o afacere alături de o persoană total nepotrivită care o să te lase balta atunci când o să-ți fie lumea mai dragă. Această ipostază ilustrează în mod sugestiv posibilitatea ca în cercul tău intim de prieteni să fie deja cineva care insistă neapărat să-ți câștige încrederea.

Dacă visezi că te zgârie o pisică albă, atunci s-ar putea ca în scurt timp să auzi vorbe foarte jignitoare de la o cunoștință apropiată sau chiar de la un prieten sau o prietenă – reflectă trădarea sublimă, trădarea perfectă în care ești pagubit(ă) exact de cine te aștepți mai puțin.

Citește și:  Interpretare vis în care împuști pe cineva și nu moare

În cazul în care visezi că te zgârie o pisică neagră, atunci este posibil ca în realitate să urmeze o perioadă foarte grea. S-ar putea să întâmpini greutăți din partea unor persoane invidioase, să urmeze mai multe ghinioane inexplicabile. S-ar putea să-ți faci inamici din senin.

Dacă visezi că te zgârie o pisică roșcată, atunci este posibil să suferi o pagubă din partea unei persoane pe care o simpatizezi foarte mult. S-ar putea să te cerți cu un prieten sau o prietenă bun(ă), să te deprime comportamentul unei cunoștințe apropiate. Totodată, un astfel de vis prevestește și posibilitatea unui furt, nu unul important, dar se poate ca cineva să te deposedeze de un bun.

zgarieturi de pisica

În alte interpretări, pisica, în special cea neagră, reprezintă anumite abilități psihice, reprezintă puterea spiritului și libertatea de gândire și acțiune. Într-o astfel de ipostază, visul poate prevesti unele necazuri din cauza că nu o să poți să te desfășori într-o anumită direcție din pricină altor persoane. Visul este un semn că cineva o să îți provoace un disconfort psihic accentuat.

Într-o altă ordine de idei, această scenă prevestește schimbarea unor planuri în mod neașteptat și negativ în urma unor discuții cu cineva. S-ar putea ca în realitate să ai o discuție de principii cu cineva și să îți dea peste cap planurile pe termen scurt deoarece îți va slăbi încrederea în propriile forțe.

Desigur, contextul visului poate oferi indicii suplimentare despre semnificația sa. De exemplu, modul în care interacționezi cu pisica în vis poate varia. Dacă te afli într-un moment jucăuș cu pisica și ulterior te zgârie, semnificațiile pot diferi. Pentru mai multe detalii despre acest context specific, poți citi interpretarea visului în care te joci cu o pisică și te zgârie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.