Interpretare vis in care vezi ca cineva chinuie un caine, o pisica sau alt animal de companie

0
1576
Interpretare vis in care vezi ca cineva chinuie un caine, o pisica sau alt animal de companie

Interpretarea viselor in care vezi ca cineva chinuie un caine, o pisica sau alt animal de companie denota o situatie in care o terta persoana din viata ta are probleme serioase de natura mentala sau are un complex de inferioritate destul de accentuat si pe care il ascunde cu greu.

In acest vis nu este neaparat vorba de tine personal, dat fiind faptul ca vezi pe cineva chinuind un animal poate semnifica doar ca este vorba de cineva cunoscut tie. Poate sa fie un membru de familie ori un prieten (prietena), o cunostinta apropiata sau, in multe cazuri visul acesta te anunta ca s-ar putea in curand sa ai de-a face cu o persoana care are un complex de inferioritate foarte accentuat.

Daca visezi ca un barbat chinuie o pisica poate sa fie vorba de un prieten sau un coleg de serviciu care ori a suferit o mare dezamagire in dragoste ori nu poseda abilitati de comuanunicare subtila, este o persoana prefacuta si nu prea are un set de valori bine pus la punct.

Daca il vezi chinuind un caine este un semn ca cineva din preajma ta are probleme in relatiile cu semenii, nu dovedeste constanta in relatiile de prietenie sau amicitie, ii este greu sa fie credincios unui ideal sau unei persoane apropiate. Simbolizeaza tipul egoist si ranchiunos care iti poarta pica chiar si dupa multi ani pentru niste fleacuri.

caine chinuit

S-ar putea sa fie un amic de-al tau care te invidiaza sau este suparat ca nu il bagi in seama. Se mai poate sa fie vorba si de un coleg sau o cunostinta cu care intri in contact zilnic si care in vremea copilariei nu a avut parte de multa afectiune in familie.

Citește și:  Interpretare vis in care faci gesturi romantice iubitei tale

Daca vei visa o persoana chinuind o pasare de exemplu atunci s-ar putea sa ai de-a face in curand cu cineva care denota mult tact si calm insa in intimitate sufera din lipsa de libertate de exprimare. S-ar putea sa fie o cunostinta, sau chiar un membru al familiei tale, care poseda un nivel de inteligenta ridicat insa nu a gasit o modalitate de a-si exprima originalitatea.

In acelasi timp poate sa fie vorba si de un personaj cunoscut care are impuse restrictii din partea cuiva, este o persoana manipulata si conditionata de catre iubit – iubita, parinti, sefi, familie, ori este conditionata de o situatie care ii reduce foarte mult posibilitatile de a se misca liber.

In cazul in care visezi pe cineva chinuind un hamster s-ar putea ca in preajma ta sa ai pe cineva care nu are o inima prea buna, dispretuieste greutatile saracilor si are o fire aroganta.

Daca visezi pe cineva chinuind, de exemplu, un porcusor de Guineea atunci se poate ca in viata reala sa ai un coleg de serviciu care iti da batai de cap, lasa toata treaba pe spatele tau. Daca ai o afacere si iti trebuie un colaborator sa nu il alegi din prima clipa deoarece acest vis te anunta ca vei intalni o persoana delasatoare, lipsita de exigenta si care nu intelege faptul ca beneficiile sosesc doar dupa truda adevarata si greseli asumate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.