Compatibilitățile zodiei Balanta cu toate zodiile

0
218

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Berbec

Desi atractia de la inceput poate deveni chiar de ordin superior, idealista, Berbecul simte nevoia sa cucereasca si sa aiba, sa faca. Balanta in schimb sta prea mult pe ganduri si traieste in abstract cateodata. Ce va poate ajuta sa functionati este dorinta de a va tine impreuna si de a va ajuta unul pe celalalt. Daca aceasta lipseste si va ghidati strict pe ratiune atunci apar inconveniente.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Taur

Taurul poate oferi Balantei echilibrul de care are nevoie. Desi este semn de aer, Balanta se va simti bine cu radacini pe pamant si mai mult decat atat ii va face placere sa i se aduca aminte de rafinamentul sau cu care iese in evidenta la orice pas. Insa ce te faci atunci cand Taurul vrea doar sa simta confortul fizicului iar tu vrei sa atingi absolutul si sa plutesti in el? Atunci e momentul sa delimitati anumite criterii.

Compatibilitatile zodiei Balanta cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Gemeni

Poate că aerul stă bine în aer, dar poate că nici nu sunt de aceeași intensitate. Te va atrage la Gemeni, felul lor de a fi, felul lor de a pluti, dar în relație e nevoie și de o terță persoană care să vă stabilizeze, în caz contrar o veți lua pe căi greșite. Pasiunea e mare și dualul din voi se va echilibra perfect și armonios pe toate cărările vieții dacă nu uitați din când în când să mai și coborâți pe pământ, altfel o cădere de prea sus va fi dramatică.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Rac

Se pare că Racul este mult prea casnic și mult prea domol pentru voi. El simte pasiunea dar în alte feluri, deși poate să vă atragă în cele mai mistuitoare moduri. Racul va oferi Balantei exact ceea ce își dorește: romantism și stabilitate, dar acea stabilitate nu întotdeauna este prolifica într-o relație cu aerul. Se pare că linia care vă desparte este chiar cea a infinitului.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Leu

Focul și aerul dau bine împreună. Amandoi vă chinuiti să atingeți irealul, dar pasiunea Leului pentru fizic deseori poate fi contagioasă și nevoia lui pentru adoratie nu prea este satisfacută de frumoasa și rafinata balanta. Deși Leul va ieși plin de el la brat cu o Balanta și se va lăuda cu ea peste tot, ceea ce îi conferă un statut de om implinit și demn de invidiat.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Fecioară

Deși ești foarte diplomat, ca și Balanta nu-ți place să fii criticat iar când caracterul Fecioarei intră în joc, mai mult te îndepărtează. La început ești uimit și atras de spiritul de inițiativă fixa a Fecioarei dar pe parcurs tinde să te dezamăgească. Prea multă stabilitate și prea multă nevoie de a consuma timpul în activități care nu te lasă deloc să avansezi.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Balanță

Aici poate talerele se balansează în aceeași direcție sau poate nu. Amandoi sunteți fascinați și de viață și de frumosul ei, însă bizarul intervine atunci când vă uitați unul la altul ca într-o oglindă. Zodia este caracterizată de lipsa de voință, de lipsa de implicare și acest fapt poate duce la catastrofe în orice relație. Nu mai pui că au nevoie de cineva care să-i împingă de la spate ca să poată ieși în față cu ceva fructuos și de multe ori se ajunge la stagnare.

Citește și:  Cum seduci bărbatul Berbec

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Scorpion

Clar că apa nu se amestecă cu aerul, deși în orice aer există și o mică doză de apă și în orice apă trebuie să fie aer, altfel cum ar mai rezista Scorpionii?! Trebuie doar să știi să accepți puterea de posesivitate dacă vrei ca relația să meargă. Însă aceasta nu este tocmai benefică pentru spiritul tău zburător și te vei lovi de ziduri mai tot timpul. Scorpionul este atras de farmecul tău, iar tu de misterul lui, însă mai bine stați fiecare în ceea ce aveți.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Săgetător

Eleganța și echilibrul Balantei îl vor atrage pe aventurierul Săgetător și dacă aceștia se hotărăsc să facă primii pași într-o relație atunci norocul e la poarta lor. Însă îți va oferi acea fidelitate pe care cu greu o poți găsi și te va scoate în lume, unde este necesar ca tu să strălucești. Il vei convinge însă destul de greu să accepte că este împreună cu tine deoarece simte nevoia să fie liber mereu, deși îți va fi alături când ai nevoie.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Capricorn

Dacă vrei să te plictisești pentru restul vieții tale de Balanta în deriva, atunci n-ai decât. Voi aveți prea multe idei, dar pe nimeni care să vi le explice și să vi le pună în practică. Chiar dacă ești diplomat de cele mai multe ori îți poți ieși din minți alături de un Capricorn care nu vede decât în față și rar mai cere și sfaturi, este alegerea ta.

Compatibilitatile zodiei Balanta

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Vărsător

Prea mult aer între voi care poate duce la o iubire idilică, plină de orice aveți nevoie, deși trebuie să găsiți o persoană care să vă facă mâncare și să curețe în casă. Trebuie să ai răbdare cu Vărsătorul pentru că nu-l poți modela așa cum simți nevoia să o faci, dar e bine că amândoi căutați înainte de toate o prietenie puternică și abia apoi după aceea o relație solidă de căsătorie.

Compatibilitățile zodiei Balanță cu zodia Pești

Peștii se pare că sunt prea lunecoși din fire, nici ei nu știu ce vor și habar n-au unde-i prinde dimineața, deși misterul lor și ideile fanteziste te țin treaz mai mereu. În plus, poți să-ți manifesti în plină voie simțul de lider, deoarece Peștii se vor lăsa conduși de tine, dar așa-i că asta te cam scoate din sărite?

Zodia Balanța este cunoscută pentru echilibru, justiție și dragostea pentru frumusețe. Ea caută armonie în relații și este deseori mediator în conflicte. Această poziție centrală în zodiac face ca Balanța să aibă compatibilități variate cu celelalte semne.

Unele legături sunt instinctive și fără efort, în timp ce altele pot necesita mai multă muncă. Pentru a avea o perspectivă completă asupra caracteristicilor acestei zodii și a modului în care influențează relațiile, poți citi ghidul nostru detaliat despre zodia Balanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.