Interpretare vis în care moare copilul tău

0
39027
Interpretare vis in care moare copilul tau

Interpretarea viselor în care moare copilul tău se referă în linii generale la imposibilitatea de a te conecta cu acea latură a personalității tale care are legătură cu inocența și cu bucuria, are legătură cu curiozitatea și spontaneitatea.

Visarea morții unui copil este profund perturbatoare și poate lăsa o amprentă adâncă asupra stării emoționale a visătorului. Cu toate acestea, este esențial să reținem că visele sunt o oglindă a subconștientului nostru și nu previziuni ale viitorului.

Asemenea visuri pot fi legate de anxietățile și fricile pe care le avem legate de protejarea și siguranța copiilor noștri sau chiar de evoluția și creșterea lor. Pentru a înțelege mai bine aceste sentimente și contextul lor, ar fi util să explorați și interpretarea viselor în care apar funeralii.

În cazul în care visezi că îți moare copilul se poate spune că te așteaptă niște dezamăgiri în plan sentimental sau profesional, o să te dezamăgească niște prieteni sau rude, s-ar putea ca în curând să descoperi adevărata față a unor persoane care până acum s-au dovedit a fi foarte binevoitoare și cinstite.

Dacă visezi așa ceva este un semn că în realitate îți vei pierde încrederea în cineva sau în ceva, nu o să mai ai aceeași poziție sau aceeași atitudine deschisă ca și până acum, ceva profund îți va marca viața și viitoarele decizii.

Visul în care îți moare copilul se referă la o încremenire pe care o să o ai vis-a-vis de cineva.

Dacă visezi așa ceva s-ar putea ca într-un viitor apropiat să nu te mai poți întoarce la un stadiu anterior, nu o să mai poți acționa cum o făceai înainte, se referă la faptul că nu o să mai ai, probabil, posibilitatea de a te comporta cu atâta seninătate și dezinvoltură datorită unor persoane care te vor influența într-un mod mai brutal.

Citește și:  Interpretare vis in care esti la cinema si sala e goala

iti moare copilul

Visul reflectă că anumite împrejurări o să te forțeze să-ți schimbi comportamentul în așa natură încât aproape nu o să te mai recunoști sau altcineva chiar o să-ți atragă atenția asupra unor aspecte pe care nu o să le mai observe în atitudinea ta.

De regulă, visul este un semn că nu mai ai încredere în cineva anume, ți-ai pierdut speranțele într-o relație de dragoste sau într-un ideal în care ai investit foarte mult.

Dacă visezi că îți moare copilul mai poate însemna că în viața reală o să apară anumite probleme la locul de muncă ori în legătură cu profesia ta, parcă o să-ți dispară pofta de a mai practica anumite munci sau activități, nu te mai motivează nimic, nu te mai impresionează nici succesul și nici încântarea celorlalți față de rezultatele tale.

În situația în care visezi așa ceva și ești pregătit(ă) să faci o schimbare majoră în viața ta, atunci înseamnă că ceea ce va urma nu o să fie neapărat de bun augur, se poate să fie benefic pe plan material sau să anunțe un statut mai important pentru tine în plan social, însă vei pierde foarte mult pe de cealaltă parte, o să te abrutizezi și o să-ți dispară pofta de a te mai bucura de micile plăceri sau micile atenții pe care viața ți le oferă gratuit în diferite împrejurări.

Visul în care îți moare copilul denotă și o încercare disperată de a te reconecta cu o anumită perioadă în care aveai relații sincere cu ceilalți, totul era dezinteresat și viața părea în general un joc interminabil.

Faptul că îți moare copilul în vis reflectă un blocaj emoțional destul de profund, arată că nu o să poți să reacționezi natural și firesc cu anumite persoane sau în anumite împrejurări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.