Interpretare vis în care apare umilință

0
3587
Interpretare vis in care apare umilinta

Atunci când visezi că ești umilit, înseamnă că va trebui să ai foarte mare grijă să nu faci pe șeful cu ceilalți, să nu fii obtuz, nu te arăta superior față de nimeni, încearcă să-ți cunoști lungul nasului și nu te da prea mare pentru realizarile tale.

Atunci când visezi că ești umilit, se mai spune că cineva te va pune la locul tău, te jignește, îți vorbește foarte urât, pe bună dreptate sau nu, însă va avea grijă să te facă de râs în fața celorlalți.

Dacă visezi că tu umilești pe cineva, înseamnă că, în realitate, te vei purta foarte urât cu cine nu trebuie și vei comite o nedreptate față de un om sensibil. Ar trebui să ai mai multă grijă cum te exprimi și cum te porți.

În cazul în care visezi că stai în fața cuiva și accepți să fii umilit, înseamnă că îți recunoști greșelile și vrei să-ți ceri scuze sau îți accepți pedeapsa fără să comentezi nimic.

Citește și:  Interpretare vis în care apare Dumnezeu

În cazul în care visezi că ești umilit și asta te supără, înseamnă că, în realitate, cineva te acuză pe nedrept și tu îți iei apărarea până când îți îmbunătățești imaginea și nu mai ești văzut rău de cei din jur.

Descoperă mai multe interpretări ale visului în care apare o masea accesând aici pe DreamGeek.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.