Interpretare vis in care esti intro toaleta si te jenezi de privirile cuiva

0
6847
Interpretare vis in care esti intro toaleta si te jenezi de privirile cuiva

Interpretarea visului in care esti intro toaleta si te jenezi de privirile cuiva poate arata faptul ca urmeaza o scurta perioada in care va trebui sa iti rezolvi niste probleme personale care au mai mult de-a face cu o clarificare, cu o reglare a imaginii tale in societate, poate de asemenea sa sugereze si faptul ca ceea ce ai hotarat sa faci vrei sa fie cat mai discret.

Faptul ca visezi si alte persoane observandu-te la toaleta indica o usoara nepotrivire sau mai bine spus o atentie deosebita din partea unora pentru persoana ta. Daca visezi ca esti intr-o toaleta publica atunci s-ar putea sa fie o discutie cu cineva sau cu un grup din societate in legatura cu unele aspecte legate de viata ta intima.

De asemenea mai simbolizeaza si renuntarea la unele probleme care iti provoaca un stres deosebit sau, la fel de bine, poate sa insemne faptul ca scapi de niste presiuni interioare. Poate sa fie vorba de niste proiecte personale pe care reusesti sa le termini cu succes, poate sa fie vorba de datorii pe care le-ai platit, sau foarte bine poate sa semnifice o scapare de niste obligatii morale fata de cineva.

toaleta public in Japonia

Daca visezi ca esti intr-o toaleta si se uita si altcineva la tine inseamna ca iti dai drumul la niste sentimente launtrice care te apasa de multa vreme si la care vor asista si alte persoane. Daca toaleta este curata si luminoasa inseamna ca tot acest proces se va desfasura in conditii optime, in conditii cordiale si de suport, daca toaleta este murdara atunci s-ar putea sa fie o izbucnire urata din partea ta, semnifica o reglare cu cineva in urma careia o sa se nasca si mai multa tensiune decat a fost la inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care te joci si castigi la loto potul cel mare

Daca visezi persoane in acelasi loc zambind si fiind distrate atunci inseamna ca totul se va desfasura normal. Visul acesta mai poate insemna si faptul ca actiunile si frustrarile tale nu au destula intimitate si au inceput sa devina publice, adica sa vorbeasca si altii de problemele tale. Daca te simti rusinat sau incomodat in timp ce esti la toaleta in vis e un semn care arata ca ai dificultati reale in a comunica cu prietenii sau persoanele apropiate tie despre necazurile sau frustrarile tale.

Tot referitor la aceasta scena se mai poate spune ca ai o temere legata de problema ta, adica nu ai curajul si increderea de a o expune si celorlalti de teama ca te vor judeca sau o vor interpreta gresit. Daca te visezi intr-o toaleta necunoscuta si apar si alte persoane mai poate sugera si faptul ca nu esti sigur care va fi rezultatul sentimentelor sau actinilor tale si cum te vor privi altii in cazul in care nu iese asa cum te astepti tu.

In cazul in care ceva nu merge cum trebuie in vis si ai un sentiment de neimplinire inseamna ca vei avea un blocaj emotional. In cazul in care te visezi in aceasta postura, intr-o toaleta, sunt si alte persoane care te vad si vorbesc, si totusi ai un sentiment de indiferenta sau jovialitate inseamna ca vei avea in realitate o comunicare buna cu ceilalti, vei impartasi din problemele tale si vei fi si ajutat daca este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.