Cristale norocoase pentru zodia Leu

0
847
Cristale norocoase pentru zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu, cristalele norocoase sunt acvamarinul, jadul alb, chihlimbarul, ambra, diamantul galben, cât și crisolitul sau olivina, și nu în cele din urmă topazul. Totuși, cele mai puternice pietre pentru cei născuți sub semnul zodiei Leu sunt pietrele solare, deci cele guvernate de Soare și care desigur au și o culoare specifică, de regulă galben–oranj.

Leii, guvernați de Soare, sunt adesea văzuți ca regii zodiacului. Au o prezență puternică, o inimă generoasă și o voință de fier. Cristalele ce se potrivesc cu acest semn zodiacal nu doar că accentuează aceste trăsături, ci aduc și echilibru, ajutând la ameliorarea oricăror nesiguranțe sau temeri.

Acvamarinul este un cristal cunoscut și sub pseudonimul de „apa mării”, care are un rol foarte important în viața purtătorului, aducându-i pace sufletească și înțelegere cu cei din jur. Este foarte bun pentru cei născuți în zodia Leu care lucrează în domenii publice, în relații cu oamenii, aducând mult curaj, putere de a lua cuvântul și de a rezolva situații tensionate.

El este cunoscut ca având o energie benefică, feminină, corespunzătoare lui Yin, fiind un cristal dominat de Luna, folosit mai ales pentru purificarea sufletului cât și a minții. În plus, este foarte bun pentru cei care lucrează în domenii artistice, precum teatrul, desenul, pictura, muzica, dând purtătorilor multă energie, creativitate și originalitate, putere de a înțelege noțiuni abstracte și fanteziste.

Acvamarinul

De asemenea, se spune că acvamarinul protejează purtătorii, mai ales când pleacă în călătorii lungi, fiind o piatră benefică pentru cei care călătoresc pe mare sau pe calea aerului.

De asemenea, acestui cristal i se mai asociază meserii precum medicina, finanțele, turismul, industria cinematografiei, aducând și putere de a accepta noul, de a fi bun în poziția de lider în cadrul unei organizații, deoarece încurajează exprimarea clară și creativă, solidară. Acvamarinul este o piatră prețioasă, atât ca material, cât și ca simbolurile și calitățile pe care le are, deoarece îndemnul său la creație și la libertate de exprimare pare să îi expună pe purtătorii săi unor contexte sociale foarte favorabile.

Totodată, este o piatră specifică și celor din zodia Pești, Vărsător și Scorpion, având în vedere că facilitează comunicarea cu medii misterioase, însă pe nativii din zodia Leu îi ajută în special la înțelegerea unor forme supreme de informații din domeniul religiei, al spiritualității și al filosofiei, în general al educației. Și acest cristal îi protejează pe nativii din zodia Leu de eventuale atacuri cu energii negative, aducând relații bune și facilitând comunicarea cu persoanele străine.

Citește și:  Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Fecioară

Acvamarinul oferă încredere în propria persoană, trezește spiritul și ajută mai ales în relațiile cu persoanele de sex opus, în plus alungă frica, temerile față de anumite lucruri, fiind foarte recomandat celor care lucrează ca artiști, în special actori, specialiști în relații publice care trebuie să vorbească sau să țină discursuri unor grupuri mai mari și au trac.

Stimulează mișcarea și ajută mai ales pe cei suferinți de boli de oase. Un alt cristal norocos pentru nativii din zodia Leu este și jadul alb, despre care am discutat în cadrul articolului „Cristale norocoase pentru zodia Capricorn sau Fecioara”. Totuși, trebuie menționat că pe nativii din zodia Leu îi ajută la întărirea forțelor, la găsirea unui echilibru constant și a unei direcții în viață.

Chihlimbarul

Chihlimbarul îi ajută pe nativii din zodia Leu în cazul în care sunt bolnavi de angină sau suferă de alte maladii de natură infecțioasă, protejând sistemul respirator. Este o piatră foarte bună pentru femei, în special, deoarece le ajută să aibă o naștere mai ușoară.

Crisolitul

Crisolitul, un alt cristal norocos pentru cei din zodia Leu, ajută la o odihnă plăcută pe timpul nopții, fiind indicat ca și talisman mai ales pentru copii, care de regulă au un somn agitat sau pentru adolescenți.

Topaz

Topazul este o piatră foarte norocoasă pentru nativii din zodia Leu, deoarece îi protejează pe aceștia în călătorii și mai ales atunci când în viață intervine ceva nou, când sunt în pragul unei schimbări majore.

Dincolo de forța lor exterioară, Leii au și o latură sensibilă. Pentru a echilibra aceste două facete ale personalității lor, e important să aleagă cristale care pot canaliza și amplifica energia internă, oferind protecție și sprijin în momentele de incertitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.