Interpretare vis in care intri in politica si toata lumea te jigneste

0
312
Interpretare vis in care intri in politica si toata lumea te jigneste

Interpretarea viselor in care intri in politica si toata lumea te jigneste se refera in principal la actiuni pe care le vei intreprinde si care vor fi amendate de altii din pricina erorilor comise de tine sau a omiterilor intentionate.

A visa ca intri in politica si lumea te jigneste reflecta in termeni generali faptul ca te-ai gandit sau te vei gandi in curand sa manipulezi pe cineva sau sa inseli in adevaratul sens al cuvantului.

In acesta situatie visul te anunta ca cineva va observa cu siguranta modul persuasiv prin care incerci sa deturnezi atentia unora sau sa manipulezi in alta directie o actiune si vei deveni tinta tuturor reclamatiilor.

In cazul in care ai de gand sa influentezi o anumita decizie luata impreuna cu alte persoane poti sa te astepti la critici dure din partea lor.

Daca te visezi politician sau ca vrei sa intri in politica este un semn ca in relitate ai ganduri de a actiona mult mai subtil si mai versat, vrei sa incerci sa obtii anumite avantaje doar jucandu-te cu mintea altor persoane lucru care nu va ramane fara urmari pentru tine.

Daca intr-adevar ai de gand sa te comporti de asa maniera atunci inseamna ca iti asumi si eventualele erori pe care o sa le comiti cu siguranta.

politician

Visul acesta reflecta doar aspecte generale care pot lua o anumita specificitate in cazul in care este vorba de familia ta sau de meseria ta. Astfel ca modelul se aplica si acestor planuri dupa secventa spusa mai sus.

In cazul in care vrei sa intri in politica dar esti jignit de catre oameni inseamna ca doresti sa iti asumi niste metode neortodoxe pentru a trata probleme destul de serioase. Uneori o sa reusesti iar alte ori nu.

Citește și:  Interpretare vis in care intri in politica si reusesti sa salvezi tara

Daca in familie ai o anumita situatie si doresti sa manipulezi membrii familiei sau neamurile incat sa obtii mai mult decat meriti visul te anunta ca o sa ti se descopere trucurile si vei fi apostrofat cetateneste.

In cazul in care ai ganduri mari in afaceri si visezi asa ceva este un semn ca in viata reala o sa incerci sa manipulezi de asa natura partenerii si investitiile comune incat s-ar putea sa iesi cu cel mai mare profit chiar daca investitiile au fost egale din partea tuturor. In acest caz ceilalti isi vor da seama de inselaciune si vor rupe imediat intelegerile facute cu tine in prealabil.

Daca visezi ca vrei sa intri in politica si te jigneste lumea mai poate reprezenta si lingusiri pe langa sefii de la serviciu, situatie care va fi observata de catre ceilalti colegi si taxata ca atare, drept urmare nu vei scapa de criticile aspre de la locul de munca.

In cazul in care esti o persoana saraca si visezi asa ceva este un semn ca in realitate doresti sa apelezi la metode necinstite pentru a obtine avantaje.

In cazul in care esti o persoana bogata si visezi asa ceva este un semn ca in viata reala o sa vrei sa treci peste vointele altor oameni in scopuri materialiste dar care, in final, s-ar putea sa iti aduca o paguba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.