Ascendent în Vărsător

1
409
Ascendent in Varsator

La nativul cu ascendent în Vărsător sunt mult mai accentuate trăsăturile definitorii față de nativul din zodia Vărsător, și anume firea nonconformistă, independentă, fiind înainte de toate un personaj misterios, plin de farmec, însă caracterizat printr-o mare neimplicare emoțională și o timiditate fără margini.

Individul își cunoaște foarte bine propriile defecte și calități, cât și limitele, însă trebuie înainte de toate să învețe să îi accepte și pe cei din jurul său, așa cum se prezintă, fără a încerca să se izoleze când nu-i convine ceva. Chiar dacă este prietenos și amabil, acest nativ lasă o impresie de distanță, impunând o barieră, nelăsând pe nimeni să se apropie prea mult sau să îi invadeze spațiul.

În ceea ce privește relațiile personale, nativul cu ascendent în Vărsător este o fire contradictorie, deoarece pe de o parte ar dori să aibă un partener stabil, alături, pentru toată viața, însă pe de altă parte ar vrea și să fie mereu liber și independent, deoarece ține foarte mult la spațiul său. Poate fi chiar pervers și încăpățânat și adesea îl preocupă mai mult soarta întregii lumi decât viața sa ori viața celor cunoscuți.

Nu este inoportun, are o fire hotărâtă, deși tăcut, este răbdător, fidel, iar natura sa este filosofică, omenoasă, adesea rafinată, iubind tot ceea ce înseamnă frumos: muzica, arta, literatura, teatru, pictura, sunt capabili de discernământ și în același timp au o minte rațională, rezonabilă.

Varsator in ascendent

Nativii născuți sub ascendent în Vărsător sunt priviți ca fiind originali și unici în esența lor, ei sunt individualiști și nu vor lăsa pe nimeni să treacă cu vederea acest aspect, le place să dea sfaturi și echilibrul lor intelectual, plin de simț practic, este fascinant. Sunt curioși din fire, prind repede orice informație, fie ea de natură metafizică ori din știință, adoră orice implică umanitatea și avansul ei, fiind în același timp foarte greu de surprins.

Ei au simțit tot, au făcut tot și au văzut tot, chiar dacă aceasta e doar impresia pe care o lasă, șocând mereu, stându-le în caracter să fie bizari, ieșiți din comun. Într-o deplină liniște ei încearcă constant să fie diferiți, niciodată la fel cu ceilalți, mereu mai presus, devenind în unele cazuri chiar ireverențioși ori supărători.

Însă ei sunt firi prietenoase, se pot mula după cei din jur, dacă vor, oferă cunoștințelor puțină libertate, acceptându-i ca fiind egali cu ei. Însă, contradictoriu, deși ei se arată a fi amabili și prietenoși, filantropi, pot fi chiar reci și distanți.

Ei se simt încă de mici copii diferiți, unici, originali, chiar speciali, atitudine pe care o păstrează toată viața, putând să pară că și când se consideră superiori, însă această atitudine derivă din faptul că ei mereu sunt buni observatori și au o capacitate de deducție chiar nefirească. Ei trebuie să facă lucrurile să meargă mereu, chiar dacă nimic nu se lipește, calitate care îi ajută ca și șefi de echipă, ca și buni manageri.

Citește și:  Casele astrologice

Până și felul în care se îmbracă ori în care se poartă îi înfățișează ca niște excentrici, însă niciodată ciudați, niciodată ridicoli, mereu unici și plini de farmec, de mister.

Asemenea nativilor născuți sub semnul zodiei Vărsător, și cei cu ascendent în Vărsător sunt mereu cu mintea deschisă către idei inovatoare, către situații ieșite din comun, deși, asemenea unui semn fix, ei vor manifesta încăpățânare în susținerea ideilor, având în același timp și o mare rezistență la schimbări, fapt ce vine în contradicție cu spiritul lor progresist.

Varsator ascendent

Nativii născuți sub acest semn sunt atrași numai de oameni împătimiti, care le pot oferi aceeași dorință arzătoare de a cuceri lumea, ca o fascinație a purității, a frumosului, fiind în același timp sinceri, își vor exprima cu voce tare nemulțumirile și tot timpul vor declara antipatia sau simpatia față de cineva ori ceva.

Ei uită însă de problemele personale, văzând omenirea ca un întreg, principala lor grijă, au foarte mulți cunoscuți, intuiția lor merge la cote maxime, le place ocultismul, chiar ciudați fiind în unele situații, radicali și foarte excentrici.

Ca aspect fizic, acești nativi cu ascendent în Vărsător se caracterizează printr-o statură mijlocie, cu forme pline, puternice, chiar pătrate, bine conturate, fața lor este ovală, poate chiar lungă și carnoasă, tenul lor este curat, bun, iar culoarea părului variază de la deschis până la foarte închis, având per ansamblu o înfățișare amabilă.

De regulă, indivizii din acest semn sunt foarte inteligenți, cu o memorie bună, rațiune sănătoasă, capabili de a fi practici dacă asta își doresc, excelând în orice activitate demarează, reușind să fie cei mai buni, talentele lor sunt inovatoare și se concentrează bine.

În același timp, nativii cu ascendent în Vărsător sunt omenoși, își apreciază trăsăturile, știind să le exploateze, sunt buni din fire, temperați, perseverenți, constanți, ingenioși așa cum am mai precizat, le place orice ține de societate sau de sociabilitate, de planuri psihice, adoră să fie ocupați și să aibă mulți prieteni, pe care într-un fel sau altul îi adună fără să-și dea seama.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.