Ascendent in Varsator

1
407
Ascendent in Varsator

La nativul cu ascendent in Varsator sunt mult mai accentuate trasaturile definitorii fata de nativul din zodia Varsator si anume firea nonconformista, independenta, fiind inainte de toate un personaj misterior, plin de farmec, insa caracterizat printr-o mare neimplicare emotionala si o timiditate fara margini. Individul isi cunoaste foarte bine propriile defecte si calitati, cat si limitele, insa trebuie inainte de toate sa invete sa ii  accepte si pe cei din jurul sau, asa cum se prezinta, fara a incerca sa se izoleze cand nu-i convine ceva. Chiar daca este prietenos si amabil, acest nativ lasa o impresie de distanta, impunand o bariera, nelasand pe nimeni sa se apropie prea mult sau sa ii invadeze spatiul.

In ceea ce privesc relatiile personale nativul cu ascendent in Varsator este o fire contradictorie, deoarece pe de o parte ar dori sa aiba un partener stabil, alaturi, pentru toata viata, insa pe de alta parte ar vrea si sa fie mereu liber si independent, deoarece tine foarte mult la spatiul sau. Poate fi chiar pervers si incapatanat si adesea il preocupa mai mult soarta intregii lumi decat viata sa ori viata celor cunoscuti.

Nu este inoportun, are o fire hotarata, desi tacut, este rabdator, fidel, iar natura sa este filosofica, omenoasa, adesea rafinata, iubind tot ceea ce inseamna frumos: muzica, arta, literatura, teatru, pictura, sunt capabili de discernamant si in acelasi timp au o minte rationala, rezonabila.

Varsator in ascendent

Nativi nascuti sub ascendent in Varsator sunt priviti ca fiind originali si unici in esenta lor, ei sunt individualisti si nu vor lasa pe nimeni sa treaca cu vederea acest aspect, le place sa dea sfaturi si echilibrul lor intelectual, plin de simt practic este fascinant. Sunt curiosi din fire, prind repede orice informatie, fie ea de natura metafizica ori din stiinta, adora orice implica umanitatea si avansul ei, fiind in acelasi timp foarte greu de surprins.

Ei au simtit tot, au facut tot si au vazut tot, chiar daca aceasta e doar impresia pe care o lasa, socand mereu, standu-le in caracter sa fie bizari, iesiti din comun. Intr-o deplina liniste ei incearca constant sa fie diferiti, niciodata la fel cu ceilalti, mereu mai presus, devenind in unele cazuri chiar ireverentiosi ori suparatori. Insa ei sunt firi prietenoase, se pot mula dupa cei din jur, daca vor, ofera cunostintelor putina libertate, acceptandu-i ca fiind egali cu el. Insa, contradictoriu, desi ei se arata a fi amabili si prietenosi, filantropi, pot fi chiar reci si distanti.

Ei se simt inca de mici copii diferiti, unici, originali, chiar speciali, atitudine pe care o pastreaza toata viata, putand sa para ca si cand se considera superiori, insa aceasta atitudine deriva din faptul ca ei mereu sunt buni observatori si au o capacitate de deductie chiar nefireasca. Ei trebuie sa faca lucrurile sa mearga mereu, chiar daca nimic nu se lipeste, calitate care ii ajuta ca si sefi de echipa, ca si buni manageri.

Citește și:  Ritmurile cosmice - cilicitatea la nivel astral

Pana si felul in care se imbraca ori in care se poarta ii infatiseaza ca niste excentrici, insa niciodata ciudati, niciodata ridicoli, mereu unici si plini de farmec, de mister. Asemeni nativilor nascuti sub semnul zodiei Varsator si cei cu ascendent in Varsator sunt mereu cu mintea deschisa catre idei inovatoare, catre situatii iesite din comun, desi, asemeni unui semn fix, ei vor manifesta incapatanare in sustinerea ideilor, avand in acelasi timp si o mare rezistenta la schimbari, fapt ce vine in contradictie cu spiritul lor progresist.

Varsator ascendent

Nativii nascuti sub acest semn sunt atrasi numai de oameni impatimiti, care le pot oferi aceeasi dorinta arzatoare de a cuceri lumea, ca o fascinatie a puritatii, a frumosului, fiind in acelasi timp sinceri, isi vor exprima cu voce tare nemultumirile si tot timpul vor declara antipatia sau simpatia fata de cineva ori ceva.

Ei uita insa de problemele personale, vazand omenirea ca un intreg, principala lor grija, au foarte multi cunoscuti, intuitivitatea lor merge la cote maxime, le place ocultismul, chiar ciudati fiind in unele situatii, radicali si foarte excentrici. Ca aspect fizic acesti nativi cu ascendent in Varsator se caracterizeaza printr-o statura mijlocie, cu forme pline, puternice, chiar patrate, bine conturate, fata lor este ovala, poate chiar lunga si carnoasa, tenul lor este curat, bun, iar culoarea parului variaza de la deschis pana la foarte inchis, avand per ansamblu o infatisare amiabila.

De regula, indivizii din acest semn sunt foarte inteligenti, cu o memorie buna, ratiune sanatoasa, capabili de a fi practici daca asta isi doresc, exceleaza in orice activitate demareaza reusind sa fie cei mai buni, talentele lor sunt inovatoare si se concentreaza bine. In acelasi timp nativii cu ascendent in Varsator sunt omenosi, isi apreciaza trasaturile, stiind sa le exploateze, sunt buni din fire, temperati, perseverenti, constanti, ingeniosi asa cum am mai precizat, le place orice tine de societate sau de sociabilitate, de planuri psihice, adora sa fie ocupat si sa aiba multi prieteni, pe care intr-un fel sau altul ii aduna fara sa-si dea seama.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.