Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Săgetător

0
382
zodia Sagetator

Nativii din zodia Săgetător sunt ființe foarte independente, iar compatibilitatea lor poate să depindă în cele mai multe cazuri de scopul pe care și-l fixează în viață, cât și de nevoile pe care le au.

Zodia Săgetător este cunoscută pentru spiritul său liber și dorința de aventură, fapt care îl face să caute parteneri care să îi împărtășească entuziasmul. Acesta este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta expansiunii, care îl îndeamnă să exploreze orizonturi noi, fie în dragoste, fie în prietenii.

Ei se caracterizează printr-o reuniune inflăcărată cu sinele, însă se arată lumii adesea ca și când ar fi o mândră podoabă, chiar dacă adesea o fac pentru că sunt în realitate timizi și nu știu cum să se apropie de oameni.

Săgetătorii se vor înțelege foarte bine pe toate planurile cu nativii din zodia Leu, cât și cu cei din zodia Berbec, cele trei zodii având în comun elementul definitoriu și anume focul. Aceștia beneficiază împreună de o încredere foarte mare în evoluția de sine, de capitalizarea îndemânării și putere de decizie.

Indiferent în ce scop se vor uni aceste zodii ele vor avea în cele din urmă toate țelurile atinse, însă mijloacele pe care le abordează par să fie mai puțin interesante sau cel puțin abstracte.

Compatibilitatile zodie

Compatibilitatea general redusă a nativilor din zodia Săgetător este cu cei din zodia Pești, Fecioară și Gemeni, însă pe unele planuri aceștia vor putea forma o echipă puternică și greu de clintit.

Este vorba despre planul profesional, unde nativii din zodia Săgetător se completează perfect cu nativii din zodia Fecioară; ei sunt foarte compatibili în ceea ce privește locul de muncă, își dau interesul la fel de mult pentru calitatea muncii, ambele zodii reușesc să-și cristalizeze scopul și voința prin intermediul experienței.

Iar dacă pe plan general nu sunt atât de compatibili cu nativii din zodia Pești, focoșii Săgetători au o compatibilitate excelentă pe plan emoțional cu aceștia, tocmai pentru că ei retrăiesc sau trăiesc încontinuu o chemare asupra deliciului dragostei, iar cine mai bun decât un Pește care să ofere din aceste fructe dulci ale pasiunii?! Cele două zodii mai au în comun și ghidarea interioară către întreaga lor creștere. Cu nativii din zodia Capricorn, cei din zodia Săgetător par să se înțeleagă de minune pe plan economic.

Citește și:  Trăsăturile fizice ale zodiei Pești

Ei știu cum să facă bani și pe ce anume să îi cheltuie, știu cum să se exteriorizeze din impulsuri interioare și cum să-și domine sau chiar să-și schimbe propria soartă.

Compatibilitatea foarte bună pentru căsătorie sau relații parteneriale a nativilor din zodia Săgetător este cu zodia Gemeni; cele două zodii au împreună un noroc extrem și se bucură de dezvoltarea conștiinței de la modul abstract la modul concret, în plus beneficiază de stăpânirea creșterii.

O compatibilitate foarte bună pentru proiecte ce țin de imaginație și de creativitate a nativilor din zodia Săgetător este cu cei din zodia Berbec; ambele zodii au motivația și determinismul necesar îndeplinirii viselor, ei vor reuși să concretizeze și să materializeze împreună orice proiect artistic.

Sagetator

Alături de nativii din zodia Scorpion și Leu, cei din zodia Săgetător se vor simți foarte bine din punct de vedere spiritual. Relația Scorpion – Săgetător va funcționa foarte bine pe acest plan, mai ales pentru că ambele zodii sunt capabile de detasare față de realitate, au o exprimare de sine nemăsurată și necontenită, beneficiază de o coordonare fermă și de o străduință persistentă.

Cât despre cuplul Leu – Săgetător, se poate spune la fel, că au parte de darzenie; ei își cunosc formele concrete ale idealurilor, știu să sacrifice prezentul pentru viitor și să facă eforturi spectaculoase pentru a ajunge la realizări.

Oamenii născuți sub semnul Săgetătorului sunt deseori atrași de personalități care să îi completeze și să îi provoace. Dornici de a învăța și a se dezvolta continuu, aceștia caută relații care să le permită să crească și să evolueze, fără a se simți constrânși sau limitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.