Horoscop 2013, Anul Șarpelui de Apă – zodia Săgetător

0
111
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Horoscop – iubire, cuplu, familie, zodia Săgetător 2013

Anul 2013 se pare că aduce nativilor din zodia Săgetător foarte multe realizări în tot ceea ce înseamnă relația de cuplu, familia și iubirea. Având în vedere că Uranus îi patronează în acest sens și că s-a instalat pentru multă vreme în casa iubirii Săgetătorilor, nimic nu poate fi mai aventuros sau mai zbuciumat decât anul 2013, anul Sarpelui de apă, care chiar dacă pledează pentru spiritualitate, se pare că nu este deloc lipsit de încercări.

Anul Șarpelui de Apă este adesea asociat cu schimbări subtile, dar profunde. Pentru Săgetător, acest an poate fi văzut ca un timp de reflecție și renaștere spirituală. Înțelepciunea Șarpelui îmbinată cu adaptabilitatea Apei a oferit ocazia de a privi dincolo de orizont și a găsi adevăratele semnificații ale vieții.

În plus, trebuie să fim atenți și asupra lucrurilor necunoscute, este posibil ca nativii din zodia Săgetător să nu fi fost supuși multor încercări, iar acum ei doresc să trăiască viața din plin, să ducă totul la extrem și să nu mai țină cont de nimic, să învețe din tot și toate, bune și rele.

În familie se va manifesta aceeași tendință de schimbare, de acțiune, cât și de dramatizare. Atenție însă, este posibil ca la începutul verii sau sfârșitul primăverii să aveți de suferit din cauza că sunteți prea temperamentali. Eventuale schimbări apar și în relațiile cu cei dragi, cu prietenii. Aici ne putem referi la faptul că veți avea situații îmbucurătoare, veți reuși să străluciți tot mai bine, cel puțin după a doua jumătate a anului.

Horoscop – iubire, cuplu, familie, zodia Sagetator 2013

În plus, nativii din zodia Săgetător vor finaliza anul atât de bine încât nici lor nu le va veni să creadă. Se poate ca toamna să aducă și multe onoruri, multe diplome onorifice, să fie încununată cu succes și multe aprecieri, mai ales pentru cei care lucrează în domeniul artei.

Finanțe, carieră, contracte – Săgetător 2013

Dacă anul 2013 stă sub semnul Sarpelui de apă, atunci în cazul Săgetătorilor se pare că mai mult vor conta în această perioadă a vieții lor pe realizările spirituale, pe cele care le umplu inima și în niciun caz buzunarul. Chiar dacă atunci când un nativ din zodia Săgetător își pune mintea la contribuție și se implică suflește la maxim, e imposibil ca realizările sale să nu fie majore și din punct de vedere banesc, se pare că banii nu vor reprezenta o curiozitate atât de mare pentru anul 2013.

Citește și:  Interpretare vis în care uiți unde ai pus cheile, banii sau portofelul

Este posibil să fie nevoie de ei doar pentru îndeplinirea unor idealuri, pentru a merge mai departe sau pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Iar în acest sens, în anul 2013 se pot realiza foarte multe legături, se pot încheia contracte care aduc multe satisfacții spirituale și răspândesc lumină în sufletul Săgetătorului.

Sănătate și context social 2013 – zodia Săgetător

Sanatate si context social 2013 – zodia Sagetator

Cu sănătatea par să nu aibă probleme prea grave, deși e posibil să îi încerce mici răceli sau afecțiuni trecătoare pe la jumătatea anului. Ceea ce este însă mai important de discutat este planul social, contextele de prietenie în care aceștia se învârt și în care își pot câștiga foarte multă stima. Ei vor deveni în lunile de vară centrul atenției, vor reuși să își atingă multe scopuri, să acumuleze multe relații, prietenii care le vor fi în cele din urmă benefice.

Totuși se pare că tonusul lor este atât de puternic încât se pot descurca și singuri, chiar dacă beneficiază de susținerea unor persoane importante. Trebuie să ținem seama că anul acesta îl guvernează Jupiter în cazul Săgetătorilor, iar această măreață planetă nu prea este de acord cu micile beneficii primite în schimbul unor compromisuri; ea va declara independența tuturor nativilor și poate o mică doză de răzvrătire.

Fiind un semn de foc, Săgetătorul se bucură de aventură și descoperire. Cu toate acestea, în Anul Șarpelui de Apă, ar fi fost bine să se practice mai multă introspecție și să se recunoască adevărurile interioare care au fost ascunse mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.