Interpretare vis în care apare fumând

0
34808
Interpretare vis in care apare fumand

Atunci când visezi că fumezi, înseamnă că este posibil să fii invitat la o sărbătoare, să petreci alături de cei dragi, poate chiar la locul de muncă ți se organizează o petrecere, iar colegii vor să te vadă vesel, dar se mai spune că este posibil să fie vorba și de o mică tristețe, să fii deziluzionat, poate că nu va fi prezentă și o persoană la care ții mult sau cineva te dezamăgește.

Fumatul în vise poate fi o reflectare a vieții de zi cu zi sau poate reprezenta ceva mai profund. De multe ori, atunci când fumăm în vis, subconștientul nostru poate încerca să ne transmită mesaje legate de dependențe, plăceri vinovate sau tensiuni interioare.

Atunci când visezi că aprinzi o țigară, înseamnă că vei pune bazele unui nou proiect care are mari șanse să se împlinească, deoarece te bucuri de ajutorul unor oameni cu experiență.

Dacă visezi că ții în mână o țigară și ești pe cale să o fumezi sau stai pe gânduri, dar deja jumătate din ea este fumată sau consumată, înseamnă că în realitate stai pe gânduri, amâni multe decizii, pentru că nu ești hotărât și mai bine le lași pentru altă dată.

tigara

În cazul în care visezi că țigara se termină înainte să te trezești, sau te decizi să o fumezi toată, înseamnă că vei reuși, după multe cugetări, să îți pui în aplicare planurile și să îți vezi visurile împlinite.

Pe de altă parte, se mai spune că atunci când visezi pe cineva fumând sau aruncând fum în zare, înseamnă că este posibil să ai unele dezastru financiare. Poate că ești mult prea risipitor și nu te gândești la ziua de mâine pentru a economisi, sau poate apare o cheltuială neprevăzută și trebuie să încerci să scoți banii de undeva pentru a-ți onora datoriile.

O țigară aprinsă în mână, dacă îți apare în vis, înseamnă că vei primi unele vești care te bucură și nu vei duce lipsă de nimic. Nu ai nicio grijă, iar stresul este departe de tine. Se mai poate întâmpla în acest caz să întâlnești o persoană de sex opus care te fascinează.

Dacă visezi că aprinzi țigara cuiva în vis și vrei să fumezi și tu, înseamnă că oferi în realitate unele idei unor persoane apropiate, le ajuți să demareze un proiect, dar vrei să te asiguri că vei primi și tu partea ta.

Dacă visezi că ai mult fum în jurul tău de la țigară, este posibil ca în realitate să te temi pentru ceva anume, iar dacă visezi că faci mult fum de țigară, înseamnă că vei lega o nouă prietenie care este posibil să dureze puțin, dar care va fi foarte puternică.

Atunci când visezi că fumezi, înseamnă că vei avea unele aventuri amoroase de ale căror urmări te temi foarte tare.

Dacă visezi că fumezi o țigară până la filtru, înseamnă că ești avertizat că nu ești suficient de pregătit pentru a face față unei reuniuni de amploare, așa că cel mai bine ar fi să o lași pentru momentul în care te simți destul de pregătit.

Dacă visezi că ai țigări în pachet, înseamnă că vei reuși să negociezi foarte bine în legătură cu ceva, iar totul va ieși de minune.

Când visezi că fumezi, înseamnă că vei avea unele aventuri amoroase de ale căror urmări te temi foarte tare, iar dacă visezi că scoti o țigară din pachet, înseamnă că vei avea parte de multe deziluzii, poate îți îndepărtezi visurile singur.

Dacă visezi că tu fumezi, înseamnă și că vei avea porniri vulgare în iubire, iar dacă visezi că scoți o țigară din pachet, înseamnă că vei avea parte de multe deziluzii, poate singur îți îndepărtezi visele.

Când visezi că strivi o țigară, înseamnă că este posibil să ai parte de o viață plină, de belșug, de bunăstare. Dacă visezi că stai la o țigară cu alții, înseamnă că în realitate va trebui să ai grijă să nu mai barfă oamenii sau să ai grijă pentru că este posibil să fii tu bârfit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a primi

Atunci când visezi țigări sau pe cineva fumând, în general în tradiția românească, se spune că vei pierde vremea degeaba sau că vei arde bani în zadar.

În tradiția occidentală, se spune că dacă visezi o țigară fumată doar pe jumătate, înseamnă că trebuie să anulezi ceva ce ai inițiat pentru că nu este momentul să faci planuri.

Când o femeie visează că fumează dintr-o pipă, înseamnă că trebuie să aibă mai multă prudență atunci când se află în public, pentru că este posibil să aibă un comportament neadecvat sau să fie indiscretă. În cazul în care visează un bărbat că fumează cu pipă, înseamnă că este posibil să fie avansat la locul de muncă sau să i se mărească salariul pentru că a făcut o treabă bună.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că fumezi cu pipă, vei avea parte de dezastre în viață, iar dacă visezi o pipă care fumegă pentru că este semi-aprinsă, înseamnă că te vei muta în altă parte, poate doar în altă casă sau poate în alt oraș chiar.

fumator

Dacă în realitate ești nefumător și visezi că fumezi, înseamnă că nu prea raționezi atunci când iei o decizie și nu prea îți dai seama de adevăr, ești necumpătat și infantil, faci alegeri nepotrivite.

Este posibil în același context să îți schimbi dintr-o dată felul de a gândi și de a te purta; vei avea unele apucături stânjenitoare pentru ceilalți care vor rămâne șocați în fața „noului tău”. Toate acestea s-ar putea să le faci pentru că vrei să creezi o altă impresie despre tine sau să creezi una falsă, mai ales dacă le faci în fața unor oameni care abia te-au cunoscut.

Dacă ești fumător și visezi că fumezi, înseamnă că ești un om pasiv, nu prea te implici în nimic, ești rece, distant și nu reușești să te concentrezi cum trebuie, și, în plus, simți că timpul trece degeaba pe lângă tine, cazi în rutină, te plafonezi.

Dacă visezi că te-ai lăsat de fumat, înseamnă că ai o dramă de nerealizare, ești confuz în ceea ce privește viitorul tău, îți este frică să mai faci un pas înainte din cauza temerii de eșec și simți că nu ai tot ce îți trebuie.

Însă dacă visezi că un cunoscut s-a lăsat de fumat, înseamnă că în realitate vei avea parte de multe deziluzii, nu vei mai avea controlul asupra propriei vieți, nu vei mai reuși să distingi între realitate și minciună, și trebuie să fii conștient că tot ceea ce te înconjoară este doar un joc al minții tale; încearcă să fii mai matur.

Este interesant de observat că nu doar actul de a fuma poate fi semnificativ în vis, ci și prezența fumului în sine. Fumul poate fi un indicator al unor situații neclare, confuzii sau sentimente amestecate. Dacă ești curios despre semnificația fumului în vise, poți citi mai multe în acest articol.

Atunci când visezi că cineva vrea să te corupă să fumezi, înseamnă că tu singur te implici în activități care nu sunt în caracterul tău, te comporți necorespunzător în treburi murdare doar pentru a face ceea ce fac toți. S-ar putea să te lași manipulat conștient, acest fiind și un avertisment că te vei dezechilibra și vei gândi haotic.

Dacă visezi că fumezi așa cum am spus la început, înseamnă că vei merge la o petrecere, dar este posibil să te distrezi prea mult și să neglijezi lucrurile importante pe care trebuie să le faci zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.