Interpretare vis în care apar haine

0
48361
Interpretare vis in care apar haine

Hainele, îmbrăcămintea, sunt de regulă elemente de expresie, per ansamblu, care vizează imaginea noastră în fața oamenilor, în fața semenilor, indiferent că ei ne sunt cunoscuți sau nu.

Astfel că hainele simbolizează în vis personalitatea noastră, firea, caracterul pe care îl avem, iar în funcție de aspectul pe care îl au hainele se poate traduce și visul pe care îl avem și arată acest aspect, deci hainele din vis se pot interpreta foarte bine din punct de vedere psihologic.

Totodată, ca și o paralelă, putem spune că așa cum sunt hainele în vis, așa sunt părerile pe care cei din jur și le-au făcut despre noi, deoarece în viața cotidiană haina chiar face pe om.

Ar trebui să verificați și simbolul pentru cuvântul „costum” sau „pantaloni”, „fustă”, „rochie”, în funcție de ceea ce visați.

magazin de haine

Astfel avem: dacă hainele din vis sunt prea mari, nu vă sunt potrivite, înseamnă că suntem văzuți ca și aroganți, persoana care visează haine foarte mari își dă aere de superioritate sau cel puțin așa este văzută de cei din jur.

Persoana care visează haine prea mici, este văzută ca fiind o persoană modestă, cu complexe de inferioritate, cu multe resurse psihice și fizice pe care nu știe sau îi este frică să le folosească, cu multe talente ascunse pe care nu le pune în lumină din cauza frustrărilor, se simte închisă din poate punctele de vedere și nu are curaj să iasă la lumină.

Persoana care visează haine rupte și murdare înseamnă că are o reputație știrbită și simte nevoia să-și repare imaginea șifonată deoarece cei din jur nu-l văd prea bine, se poate să intervină în acest context și o nevoie de redresare psihică, poate că individul se află la pământ cu moralul din cauze mai mult sau mai puțin subiective și nu se poate repune pe picioare.

Totodată, hainele murdare din vis reprezintă intrigă, bârfă și critici aduse de cei din jur din cauza invidiei. Dacă o persoană visează haine ponosite, vechi, cernite, de doliu, negre sau cenușii, înseamnă că în realitate se teme să nu piardă o poziție favorabilă, visul simbolizând și anxietate, dar și dorința de autocompătimire, de consolare, pierderea curajului și a inițiativei, pasivitate în toate situațiile.

Dacă o persoană visează haine albe și curate sau noi, înseamnă că își creează în mediul social o imagine favorabilă, împrăștie numai armonie, are în general o comunicare bună cu ceilalți, niciodată nu atrage invidie sau răutate, dă dovadă de optimism, de încredere, îi înveselește pe cei din jur, mai ales pentru că are încredere în propriile forțe și mereu o atitudine pozitivă, plină de sinceritate, de corectitudine, are un caracter plăcut, devenind o persoană foarte simpatică.

Persoana care visează haine colorate înseamnă că este o persoană de încredere pentru cei din jur, chiar dacă este vorba de o persoană conservatoare sau una plină de originalitate, este mereu persoana care aruncă veselie și simpatie în jur, arată mereu amicitie și distracție, amuzament, reușind să îi facă pe cei din jur să se simtă bine.

Totodată, cei care poartă haine colorate în vis dau dovadă de o viziune originală, de schimbări în bine și sunt foarte deschiși la nou.

Dacă o persoană visează haine demodate înseamnă că este privită ca o persoană rigidă de cei din jur, este temătoare, mereu conservatoare, îi este frică de schimbări, de tot ceea ce înseamnă nou, este încăpățânată și foarte pasivă.

haine culori diverse

Dacă o persoană visează haine roșii înseamnă că dă dovadă de îndrăzneală, de tupeu, este plină de încredere, are idei originale, este dinamică, energică și văzută astfel chiar și de cei din jur. Hainele roșii din vis arată și senzualitatea persoanei în cauză, rafinamentul și nu în ultimul rând pasiunea de care dă dovadă în relațiile cu persoanele de sex opus.

Citește și:  Interpretare vis în care apar culori

Dacă o persoană visează haine originale, ciudate, bizare și extravagante înseamnă că vrea în realitate să-și creeze o serie de imagini noi, toate prin șocarea celor din jurul său, prin gesturi neobișnuite, prin ieșirea din tiparele normale, făcând mereu surprize, având schimbări neașteptate, simțind nevoia să facă schimbări majore în viață.

Dacă o persoană visează haine pe care le folosește zi de zi înseamnă că dă dovadă de obișnuință, de rutină, dorește să amâne orice schimbări, are o atitudine constantă, poate chiar rigidă, nu-l scoate nimeni din ale lui, dă dovadă de încăpățânare, iar în același timp are și o frică mare față de schimbare.

Persoana care visează haine de gală se poate gândi că acestea înseamnă mari dorințe de mărire, manifestă un sentiment de bogăție exacerbat, vrea să impresioneze mereu, vrea să se autodepășească, fiind în același timp și optimistă, dorind mereu să îi fie recunoscute meritele și să primească respectul cuvenit pentru realizările sale, care desigur nu sunt deloc neglijabile.

Dacă o persoană visează haine pe care în mod normal nu le-ar purta niciodată, deoarece nu-i plac sau pur și simplu nu i se potrivesc, înseamnă că în viața reală are o nevoie urgentă de schimbare de caracter sau de imagine, chiar dacă acest lucru ar solicita un compromis foarte mare sau un sacrificiu de proporții.

Când o persoană visează haine pierdute înseamnă că în realitate este foarte derutată, duce lipsă de încredere în propriile forțe, este pesimistă, se eschivează, fuge de lume, se compromite în nimicuri și asta îl descurajează constant.

Dacă o persoană visează haine găsite înseamnă că își va repara reputația, imaginea, își va recapăta încrederea și speranța în propriile forțe.

Dacă visați haine în bagaj înseamnă că simțiți nevoia de schimbări urgente în propria viață sau mentalitate, iar hainele din dulap înseamnă că în realitate persoana cu pricina simte nevoia de organizare și de planificare, simte nevoia să scoată la iveală propriile resurse și talente pentru a-și crea o a doua imagine, sau o nouă imagine, ori pur și simplu să-și repare reputația stricată cândva iar acum datorită unei schimbări majore, o repudiază pe aceea.

haine pe umeras

Hainele din dulap mai reprezintă și multă modestie sau o situație materială destul de precară, care vine odată cu acceptarea unui mare compromis ori a unui sacrificiu care atrage cu sine o umilință.

Cine visează haine de copil înseamnă că dă dovadă în viața reală de imaturitate, de infantilism, de multă inconștiență, are o atitudine mult prea deschisă față de ceilalți, față de viață, nu este conștientă în fața dificultăților, necesitând protecție constantă.

Persoana care visează haine de ploaie înseamnă în realitate că are nevoie de protecție, are dorința de a nu fi rănită, dă dovadă de vulnerabilitate, de emotivitate, de sensibilitate, fiind în același timp și inhibată emoțional.

Hainele în vise sunt adesea simboluri ale identității și auto-percepției. Ele pot reflecta cum te simți în legătură cu tine însuți sau cum te percepi în fața celorlalți. De exemplu, hainele noi sau cele strălucitoare pot sugera o stare de încredere sau un nou început, în timp ce hainele vechi sau deteriorate pot indica sentimente de nesiguranță sau de neadecvare.

Mai mult, contextul în care apar aceste haine poate adăuga straturi suplimentare de interpretare. Dacă ești interesat de scenarii specifice, cum ar fi experiența de a fi într-un magazin și a încerca diferite tipuri de îmbrăcăminte, află mai multe aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.