Interpretare vis in care cineva drag e un zombi si esti nevoit sa il elimini

0
1246
Interpretare vis in care cineva drag e un zombi si esti nevoit sa il elimini

Interpretarea viselor in care cineva drag e un zombi si esti nevoit sa il elimini reflecta o influenta negativa din partea cuiva apropiat pe care o percepi ca fiind vatamatoare si incercarea de a o elimina.

Daca visezi ca o persoana draga tie este un zombi si incerci sa elimini cumva acea persoana, ilustreaza o incercare de a delimita spatiul energetic sau material pe care il consideri a fi incalcat de cineva cunoscut.

In alte cazuri a visa ca cineva apropiat este zombi si incerci sa il elimini poate sa aiba legatura cu acea persoana apropiata care in realitate s-a detasat de tine si nu iti raspunde la sentimente, incerci sa te rupi si tu la randul tau de o persoana care te-a abandonat din punct de vedere emotional, si-a rupt atasamentul fata de tine si acum incerci sa faci si tu la fel.

Visul referitor la zombi simblizeaza in multe traditii revenirea celor “morti” sau legatura cu persoane decedate care nu si-au savarsit in timpul vietii destinul sau misiunea.

Daca iti apare o persoana pe care o cunosti si e zombie s-ar putea ca sa aiba anumite probleme nerezolvate in legatura cu tine si pe care tu le detesti sau nu vrei sa auzi de ele. Ar fi bine sa vezi cam ce are de impartit cu tine persoana pe care o visezi, in cazul in care o cunosti, caci de acolo ar putea sa rasara si raspunsul la vis.

omori zombii

Poate ca in viata reala te subjuga sentimental, sau te sufoca cu atata atentie pe care o consideri falsa, o persoana pe care o cunosti bine si iti este draga s-ar putea sa o percepi la nivelul subconstientului altfel.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un hotar

Visul poate sa faca referire si la un mesaj din partea cuiva drag care nu o sa-ti placa deloc, o sa incerci sa te detasezi de o problema spusa de o persoana apropiata sau draga tie, nu o sa-ti convina deloc ipostaza in care o sa te puna cineva si mental o sa faci tot posibilul sa te rupi de acea realitate inevitabila.

Daca visezi ca perechea ta este zombi si incerci sa o(il) elimini atunci exista posibilitatea ca in realitate sa nu mai vezi nimic “viu” sau vibrant in relatia ta si totul sa decurga doar in virtutea legilor instinctuale si vei incerca sa rupi acea relatie.

Visul in care mama ta este zombi si vrei sa o elimini denota in viata reala frustrari in familie, neintelegeri si lipsa raporturilor naturale, lipsa afectiunii normale, vrei sa restabilesti o stare anterioara sau nu mai vrei sa te simti folosit(a).

In alte cazuri visul semnifica nevoia de a fii liber(a) de niste restrictii emotionale impuse constient sau nu de o persoana draga, se poate ca in realitate cineva din anturajul tau, din cercul de prieteni sau prietene, sa aiba un simt al proprietatii destul de accentuat care se rasfrange negativ si asupra ta limitandu-ti mult din libertatea de actiune, astfel ca vei incerca sa pui capat unei astfel de situatii incomode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.