Interpretare vis în care apare împușca/ împușcat/ împușcătură

1
17699
Interpretare vis in care apare impusca impuscat impucatura

Atunci când visezi că împuști pe cineva, înseamnă că ai strâns foarte multă energie distructivă în tine, gândești negativ, și nu este bine pentru tine, deoarece în cele din urmă vei fi singurul care va avea de suferit.

Visul în care ești împușcat sau împușci pe altcineva poate fi îngrijorător. Cu toate acestea, aceste vise nu indică neapărat o amenințare fizică în realitate. Multe vise cu împușcături sunt legate de stresul, conflictul intern sau sentimentul de neajutorare.

Pe de altă parte, se mai poate spune și că este posibil să ai dorința de a face cuiva mult rău, de a-l distruge; ești capabil de sentimente foarte urâte, vorbești prea mult de rău pe cei din jur, și trebuie să încerci să te mai temperezi.

În cazul în care visezi că tu împuști pe cineva, se mai spune și că ești pe cale să faci foarte mult rău unui om care nu merită, fie prin vorbe, fie prin fapte.

impuscatura

Atunci când visezi că tu ești împușcat, înseamnă că ai foarte multe întâmplări în curând care te debusolează, te lasă șocat, te agită, îți cad rău pentru că sunt triste și nu îți dau pace.

Citește și:  Interpretare vis în care apar foi

Pe de altă parte, atunci când visezi că ești împușcat, se poate să afli o noutate care să te trezească brusc la realitate, să îți facă atât de mult rău încât să rămâi nemiscat și să nu mai fii în stare să gândești nimic, ci doar să îți lași pesimismul să funcționeze în continuare.

Există o varietate de scenarii în care împușcătura poate juca un rol principal în vis. De exemplu, modul în care se utilizează arma poate fi semnificativ. Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă să visezi că împuști cu o pușcă, poți afla mai multe în acest articol.

Atunci când ești împușcat în vis și mori, înseamnă că atacurile dușmanilor își împlinesc rostul, deoarece în cele din urmă devii victimă răutății lor și îți distrug reputația. Dacă pur și simplu auzi o împușcătură în vis, înseamnă că cineva îți va aduce niște noutăți care te întristează și te lasă marcat pentru o perioadă lungă.

1 COMENTARIU

  1. Am visat ca eram la o trecere de pietoni si pe strada era un miting… Ceva cu rusi.. Si unul dintre ei din senin s.a apucat sa impuste in stanga si in dreapta. Eu mi.am ferit surorile si tipam sa stea jos la pamant. La un moment dat respectivul ne.a zis sa intram fiecare in cate o cladire ..dupa ce am intrat acolo impuacaturile s.au terminat si am reuait sa scapam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.