Interpretare vis in care apare dolari

0
95
Dolari Sursa: mortgagesing.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare dolari. Atunci cand visezi dolari, deci bani mai ales, acestia iti prevestesc multe lucruri marete de o intensitate profunda insa sensul difera in functie de sentimentul pe care il ai in vis sau de circumstantele in care apar dolarii.

Dolari Sursa: mortgagesing.blogspot.com
Dolari
Sursa: mortgagesing.blogspot.com

Consultati si simbolurile pentru cuvintele „bani”, „bancnote”, „monede”, „avere”.

In cazul in care visezi un dolar de argint inseamna ca viata, destinul in general iti va fi favorabil si iti pregatesc multe surprize placute, iar daca visezi ca ai un dolar de aur inseamna ca trebuie sa fii mai prudent in faptele tale, sa nu mai fii atat de orgolios si de mandru, deoarece vei pierde.

Dolarii din vis mai reprezinta si faptul ca esti in stare sa iti implinesti obiectivele, poti ajunge pana in punctul in care sa nu mai depinzi de nimeni din nici un punct de vedere, vei avea o functie de conducere si nu vei duce lipsa de nimic. Daca visezi ca pierzi dolari inseamna ca vei avea parte de probleme in familie, dar si ca vei da gres in tot ceea ce ti-ai propus. Daca visezi ca iti pierzi averea in dolari inseamna ca in realitate ti-e foarte teama sa nu ramai sarac, tocmai penntru ca esti o persoana zgarcita si nu te gandesti deloc la ceilalti.

Daca visezi ca gasesti dolari inseamna ca vei avea parte de multe bucurii in curand, ai multa imaginatie si te umpli de planuri frumoase, marete, care isi vor vedea realizarea, ai multe vise noi, nu duci lipsa de nimic, insa trebuie sa incerci sa valorifici totul si sa apreciezi ceea ce ai. In plus vei primi multe oportunitati favorabile si nu vei duce lipsa de sanse aparute din senin. Daca visezi ca numeri dolari inseamna ca vei avea parte de imbunatatiri pe toate planurile, insa trebuie sa incerci sa fii rabdator iar atunci cand visezi ca economisesti multi dolari inseamna ca trebuie sa fii mai prudent cu cheltuielile.

In cazul in care visezi ca furi dolari de la o persoana importanta inseamna ca vei avea mari probleme cu banii in general iar daca visezi ca ai multi dolari in mana inseamna ca vei avea parte de implinire, esti multumit de tine, insa toate acestea pot trece intr-o clipita deoarece nu stii sa tii la ele. Daca visezi ca cineva iti ofera dolari inseamna ca vei intra in posesia unor informatii care iti aduc multe griji, deoarece te incarca cu multe planuri noi, marete, dar nu stii cum sa actionezi, trebuie insa sa le iei pe toate binisor daca vrei sa ajungi la un rezultat bun. Daca visezi ca iti platesti datoriile cu dolari inseamna ca trebuie sa faci mari compromisuri, sa iti asumi multe riscuri iar daca visezi ca primesti salariul de la locul de munca in dolari inseamna ca vei avea parte in curand de tot ceea ce meriti, mai ales pentru ca stii sa te lupti pentru ce este al tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here