Interpretare vis în care apare mălai

1
17456
Interpretare vis in care apare malai

Atunci când visați mălai, înseamnă că veți avea nevoie de puțin temperament, mai ales pentru că dați dovadă de nepăsare, de un spirit libertin, de acțiune impulsivă, ce nu are la bază rațiunea. Reușiți însă să vă adaptați la situații noi și aveți capacitatea de a trece lejer peste orice dificultate.

Mălaiul din vis mai reprezintă și faptul că sunteți un om onest, modest, nu aveți multe pretenții de la viață, nu cereți niciodată nimic pentru a oferi.

În plus, mălaiul din vis mai sugerează și faptul că sunteți supus unor grele încercări, însă le faceți față, vă adaptați foarte repede, chiar dacă există riscul să cădeți, vă ridicați la fel de repede. Dar mai poate sugera și faptul că veți fi nevoit să o luați de la capăt.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visați mălai, se poate să depuneți foarte mult efort și să vă implicați foarte mult în ceva fără să aveți mari foloase, fără să fiți răsplatit sau apreciat, simbolizând totodată și munca zadarnică.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o masă

malai

Se mai spune că atunci când visezi mălai, e posibil să îți pierzi averea, să nu mai ai nici ce mânca, iar dacă visezi un ciur plin cu mălai înseamnă că în curând te vei căsători și nunta ta va fi plină de fast.

Atunci când visezi că mănânci turte din mălai înseamnă că vei merge în curând într-o excursie sau într-o călătorie lungă din pură pasiune.

Atunci când visezi că ai mălai, se mai spune și că în realitate îți vei consuma toate dorințele arzătoare. Este posibil să iei o pauză de la tot, să te deconectezi și să ai mult noroc în iubire.

Este interesant de notat că mălaiul apare și în mitologia și folclorul din diferite regiuni. De exemplu, în unele povești populare, mălaiul este văzut ca un simbol al abundenței și al recoltei bogate. Pe de altă parte, în vis, poate reprezenta și nevoia de a fi mai ancorat în realitate și de a-ți reevalua prioritățile.

1 COMENTARIU

  1. VISEZ FOARTE MULT CULOAREA GALBENA,CA SUNT IMBRACATA IN GALBEN,CA AM PERETII DIN CASA GALBENI,SI ULTIMA DATA AM VISAT MALAI INTR-O CHESTIE CA UN CASTRON MARE PLIN CU MALAI.DECI ERA NEFACUT,NEFIERT,ERA MALAIUL SIMPLU,PE CARE IL PREGATESTI PTR A FACE O MAMALIGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.