Interpretare vis în care apare mâncare

0
1619
Interpretare vis in care apare mancare

Dacă visezi mâncare înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de tine în viața de zi cu zi, simți nevoia să fii mai energic, mai ales pentru că ai scăpări de energie, trebuie să fii stimulat de ceva anume, să fii motivat. Dacă visezi că cumperi mâncare, mai ales pentru cei săraci, înseamnă că vei avea parte de bogăție.

Contează foarte mult și tipul de mâncare care ne apare în vis, iar aici mai puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „carne”, „preparate”, „legume”, „vegetale”, etc.

În schimb, dacă ești bogat în realitate și visezi că cumperi mâncare, înseamnă că te așteaptă o mare pagubă.

În cazul în care visezi că gătești mâncare, înseamnă că vin vremuri bune pentru tine, iar dacă visezi mâncare foarte bună, este semn rău, e posibil să ai parte de o pagubă, de foamete, de sărăcie. Atunci când visăm mâncare obișnuită, înseamnă că vom avea nevoi minore.

Citește și:  Interpretare vis în care apare ceapă

Consultați și simbolul pentru cuvântul „hrană” sau „alimente”.

Nu uitați, interpretarea viselor este o artă subtilă și profund personală. Pentru a înțelege mai bine această formă de comunicare a subconștientului, citiți despre cum acțiunea de a mânca mâncare în vis poate adăuga straturi suplimentare de semnificație aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.