Interpretare vis în care apare o mină

0
1924
Interpretare vis in care apare o mina

Atunci când visezi o mină înseamnă că vei avea parte de umilință din cauza dorinței tale pentru autocunoaștere, vei primi și o serie de lecții de viață până în momentul în care toate acestea te vor învăța. Se mai spune că atunci când visezi o mină aceasta mai prevestește și necesitatea de a fi mereu conștient de acțiuni, auto-analiza continuă a propriei persoane.

Atunci când visezi o mină se spune de regulă că vei avea parte de multe bogății. Dacă visezi că ai o mină personală înseamnă că este posibil să ai parte de un câștig de proporții la care nu te așteptai. O mină de argint în vis reprezintă faptul că starea ta psihică și fizică se vor ameliora, te vei simți mai bine în curând, deoarece cei din jur te sprijină și îți dau energie.

O mină de aur în vis înseamnă că nu vei mai duce lipsă de nimic în ceea ce privește partea materială. Dacă visezi o mină de cărbuni înseamnă că vei stabili o legătură pe viață, poate chiar o căsătorie, cu o persoană care a mai fost căsătorită.

Dacă visezi o mină de fier înseamnă că vei avea parte de înțelegere cu colegii la locul de muncă, dar nu vei avea prea mulți bani. Vei face eforturi mari fără câștiguri semnificative.

Dacă visezi că o mină explodează înseamnă că cunoscuții sau colegii, sau șeful de la locul de muncă, îți vor recunoaște în sfârșit meritele, te vor lăuda și răsplăti pentru eforturile depuse până acum.

Dacă visezi o mină în care se lucrează înseamnă că vei avea probleme cu banii, deoarece nu reușești să câștigi pe cât de mult cheltuiești.

mina

Dacă un bărbat visează o mină înseamnă că va fi împlinit și nu va duce lipsă de nimic. Iar dacă un om de știință visează că stă într-o mină, înseamnă că în curând va întâlni succes în profesia sa, deoarece va avea noi realizări bazate pe descoperiri interesante.

Citește și:  Interpretare vis în care apare stradă

Dacă visezi o mină în care intri cu armă înseamnă că ești avertizat asupra unui pericol. Iar dacă visezi că o mină explodează în fața ta, se mai spune că ești nesigur în ceea ce te înconjoară și nu ai încredere în oameni. Dacă visezi că un dușman de-al tău intră într-o mină înseamnă că te pândesc primejdii mari.

Dacă visezi că cobori tu într-o mină, înseamnă că vei suferi o decadere profesională. Iar atunci când visezi că ieși din mină, exact contrariul înseamnă, și anume vei fi avansat, e posibil chiar să primești multe laude care te fac să ai și mai multă încredere în tine.

Dacă visezi că cineva te trimite în mină, înseamnă că încă nu cunoști bine ce te înconjoară și trebuie să fii puțin mai sceptic. Iar dacă visezi că îți este teamă să intri în mină, înseamnă că ai o frică nefondată față de necunoscut. Mina mai poate fi văzută și asemenea unui loc în care te închizi, un spațiu obscur, înțeles la nivel metaforic, o izolare a spiritului imperios necesară pentru progresul uman.

Dacă ai visat că sap într-o mină, acest lucru ar putea simboliza că eforturile tale de a ajunge la miezul unei probleme sau la adevărul unei situații sunt pe cale să dea roade. Pentru o analiză mai aprofundată a viselor tale, explorează articolul nostru dedicat despre ce înseamnă să sapi într-o mină și să găsești diamante.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „miner”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.