Parfum pentru zodia Săgetător

0
448
Santal

Parfumul pentru zodia Săgetător trebuie să fie exact ca nativii din această zodie și anume plini de aventură, entuziaști, plini de idei, însă toleranți și nu în ultimul rând mereu proaspăt, mereu viu.

Nu trebuie să uităm că acești nativi au un simț dezvoltat al aventurii și asta îi face să simtă mereu nevoia de a fi liberi și de a se plimba prin viață după bunul plac. În plus, trebuie să ținem seama și de faptul că oricât de prietenoși ar fi, acești nativi pot atrage după ei și o serie de necazuri, iar pentru asta e posibil să aibă nevoie de ceva forțe în plus.

Aromele potrivite pentru această zodie sunt, înainte de toate, parfumurile orientale, având în vedere că zodia Săgetător este o zodie de foc și trebuie să folosească mai ales parfumurile care au un iz ușor artificial. Trebuie să țină cont și de esențele mai iuți, precum cele de scorțișoară, și foarte bune sunt și parfumurile de tip masculin care au la bază mirosurile ierbacee.

Nativii născuți sub semnul zodiei Săgetător sunt ființe foarte prietenoase și au mereu la îndemână o vorbă bună de spus. Ei sunt pasionați, toleranți, adoră aventura, iar uneori pot părea extravaganti sau chiar neciopliti, însă au mereu nevoie de un strop de aromă pentru a funcționa la adevărata lor valoare.

Zodia Săgetător este adesea asociată cu dorința de a explora și a descoperi. Guvernat de Jupiter, planeta expansiunii și norocului, Săgetătorul este un semn de foc ce caută mereu arome care să îi completeze spiritul aventuros.

Citește și:  Iubire si bani - Capricorn - Ianuarie 2013

pin

Aromelor citrice, proaspete și lemnoase le sunt adesea pe plac, evocând călătoriile în locuri îndepărtate și natura sălbatică. O alegere ideală de parfum pentru Săgetător ar fi una care să combine note exotice cu cele răcoritoare, creând astfel un echilibru perfect între aventură și acasă.

Asta înseamnă că pentru o viață bună pe toate planurile, mai exact pentru carieră, societate și familie, relația cu persoana iubită, este nevoie să consume în general în preajma lor esențe care vin din natură, din toată frumusețea ei, care le dau și o stare de bine, o energie pură și o minte sănătoasă.

Câteva dintre aceste arome sunt cu siguranță: pinul, santalul, esența de mirt, isopul, uleiul de levănțică și cimbrul. Pentru perioadele în care lucrează foarte mult și trebuie să se mai revigoreze și să se energizeze sau chiar să se relaxeze, au nevoie de rozmarin, iar mai ales masajele aplicate cu acestea sunt foarte benefice. Să nu uităm că trandafirul, și în acest caz, face minuni, având în vedere că față de sexul opus are cele mai bune rezultate, mai ales dacă este folosit sub formă de esență.

Nativii născuți sub acest semn astral sunt foarte intuitivi, ceea ce înseamnă și că ei își vor putea folosi toate capacitățile pentru a excela în viață, fiind calauziti de idealuri. Totuși, indicat este întotdeauna să apelăm și la câteva ajutoare minore care nu fac decât să amelioreze starea de spirit și să o întărească, așa cum este parfumul pentru zodia Săgetător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.