Interpretare vis in care apare un satean

0
280
Interpretare vis in care apare un satean

Interpretarea viselor in care apare un satean. Atunci cand visezi un satean care este inconjurat de mai multe persoane inseamna in viata reala ca vei avea parte de o boala, vei trece printr-o mare suferinta, e posibil sa ai si pagube financiare, cineva sa iti dea o veste proasta, poate chiar sa ai parte de un deces in familie ori a unui prieten apropiat.

Visul mai prevesteste si mult ghinion pe plan sentimental si profesional, cauzat de multe dezamagiri. Daca visezi un satean care se plimba insa acesta prevesteste multa bunastare in familia ta iar daca visezi un satean pierdut in multime inseamna ca vei avea parte de multe dezamagiri si vei suferi.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca sateanul din vis reprezinta faptul ca vei avea foarte mult lucruri bune in viitor care te vor bucura, nu vei duca lipsa de nimic, iar in cazul in care visezi ca meri la drum alaturi de un satean inseamna ca vei primi o suma de bani la care nici macar nu te asteptai, poate fi vorba despre o marire de salariu sau poate fi vorba despre mostenire de la o ruda mai indepartata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare diabet

In cazul in care visezi un satean in livada inseamna ca reusesti sa lasi in urma toate grijile si depasesti problemele din viata de zi cu zi, daca visezi ca faci negocieri cu un satean inseamna ca vei trai mult si bine, nu vei avea probleme de sanatate iar daca visezi ca un satean isi face treaba la vie inseamna ca reusesti sa scapi de toate influentele negative si de toate gandurile care nu iti dau pace.

Daca visezi un satean care seamana ceva inseamna ca vei avea foarte multe probleme cauzate de propriile decizii iar in acest context sunt posibile investitii financiare fara folos, incheierea unor contracte neavantajoase, probleme de ordin financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.