Interpretare vis in care cineva incearca sa iti vorbeasca la telefon

0
20805
Interpretare vis in care cineva incearca sa iti vorbeasc

Interpretarea visului in care cineva incearca sa iti vorbeasca la telefon are legatura in prima instanta cu conexiunile mentale avute cu alte persoane, semnifica legaturile pe care le ai la nivel eteric cu lumea inconjuratoare. Intr-o prima faza visul acesta prevesteste niste castiguri modice pe care o se le ai, niste oportunitati ori, cateodata, mai simbolizeaza si faptul ca ai nevoie de comunicare rapida.

Simbolizeaza treburi urgente, necesitatea de a comunica ceva imediat, inseamna relatiile disponibile pe care le ai si utilitatea acestora intr-o anumita problema. Daca auzi in vis telefonul e un semn de urgenta, ceva de comunicat care ar trebui sa te intereseze. Daca in vis auzi la telefon pe cineva pe care cunosti e un semn ca va trebui sa te confrunti cu persoana respectiva dintr-un motiv sau altul, exista sansa ca in cateva zile sa dezbati o problema sau o situatie exact cu acea persoana.

Se mai poate intampla ca sa nu vrei sa raspunzi la telefon stiind instinctiv cine te suna in vis iar atunci semnifica faptul ca vrei cu orice pret sa eviti o eventuala intrevedere sau o discutie cu acea persoana.

Din alt unghi ar putea semnifica faptul ca este nevoie sa acorzi mai multa atentie la ceea ce iti spune lumea sau anumite persoane. Uneori mai poate insemna si faptul ca te simti uitat pe dinafara de cineva. Cand visezi ca, eventual, convorbirea se intrerupe brusc s-ar putea ca in viata reala sa se rupa o relatie pe care o ai sau sa fie foarte dificila comunicarea din anumite motive subiective.

Citește și:  Interpretare vis in care te simti abandonat de cineva intr-un labirint

incerci sa vorbesti la telefon

Altfel inteles, s-ar putea spune ca ai dubii sau unele retineri vis a vis de persoana care te suna, daca ii recunosti vocea. Daca in vis raspunzi la telefon si nu prea intelegi ce iti vorbeste persoana de la celalalt fir poate sa fie un semn ca  nu esti capabil sa intelegi parerile cuiva, exista o deficienta de intelegere sau chiar antipatie, de asemenea ar mai putea semnifica si faptul ca vrei sa tii la distanta persoana respectiva in cazul in care stii despre cine e vorba.

In unele interpretari a vorbi la telefon in vis cu diferite persoane simbolizeaza relatiile permanente si constructive pe care le ai cu ele, raporturi de care depinzi in mod direct sau persoane care fac parte din viata ta de mult timp. Mai poate semnifica si vesti importante si treburi urgente in viitorul apropiat.

Nu in ultimul rand, telefonul mai poate simboliza si legaturile sentimentale pe care le ai cu cineva, de exemplu daca te suna o fata sau persoana feminina cunoscuta si nu intelegi ce spune atunci s-ar putea sa existe intre voi niste neintelegeri sentimentale in urma unor relatii de prietenie, poate de asemenea sa simbolizeze un deficit de comunicare sincera intre voi precum si nesinceritate in relatie.

S-ar putea sa mai auzi si numere sau cifre spunandu-ti cineva la telefon si atunci este vorba de afaceri, este foarte posibil ca in urmatoarele zile sa afli informatii utile si imbucuratoare totodata in legatura cu niste castiguri materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.