Interpretare vis in care te urci intrun copac si ai rau de inaltime

0
2645
Interpretare vis in care te urci intrun copac si ai rau de inaltime

Interpretarea visului in care te urci intr-un copac si ai rau de inaltime reprezinta in general sentimentul ca nu esti capabil sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Poate sa fie vorba de o afacere, de o calatorie, de o relatie, depinde de celelelte amanunte care iti apar in vis si par a fi sugestive.

Simplul fapt ca te sui intr-un copac inalt arata intentia ta de a accesa o pozitie inalta si protectoare in societate sau in cadrul unui organizatii sau firme. Exprima dorinta ta nestavilita de a avea succes si recunoastere insa apare un element numit neincredere in posibilitatile tale si atunci se produce un blocaj masiv, o confuzie generala care poate avea ca si efect ruinarea tuturor telurilor tale.

Daca in vis te vezi intr-un copac inalt inseamna ca ti-ai ales o misiune destul de riscanta de la bun inceput iar daca in vis incepi sa ai rau de inaltime e un semn ca amploarea riscurilor pe care le implica actiunea sau planul tau ti-a mai taiat din avant. In cazul in care te visezi urcandu-te intr-un arbore care este usor aplecat si ai rau de inaltime e un semn ca iti vei pierde orice speranta in reusita ta si vei abandona proiectul in curand.

Sa poate sa visezi ca te apuca raul de inaltime in timp ce te urci intr-un copac plin de frunze verzi si dese ceea ce sugereaza faptul ca simti ceva pentru o persoana de sex opus si in momentul cand esti gata-gata sa inchegi relatia se intampla sa te inhibi sau sa fie prea directa cu tine si astfel sa te retragi rusinat, sa faci un pas inapoi.

Citește și:  Interpretare vis in care se rastoarna un copac peste masina ta

te urci in copac si ai rau de inaltime

Daca visezi ca te cateri intr-un copac inflorit sau cu fructe iar apoi te apuca raul de inaltime e un semn care spune ca iti este frica pentru stabilitatea familiei tale, iti e frica sa nu o pierzi. Raul de inaltime reprezinta aici fricile multiple pe care le poti avea in diferite situati si imprejurari, fobii pe care nu le poti controla si care de cele mai multe ori iti produc neplaceri.

In cazul in care vezi in copac niste pasari inseamna ca ai emotii din cauza unor teste de promovare pe o pozitie mai inalta si cu retributii mai mari insa nu prea ai curajul sa te bagi de rusinea unui esec.

S-ar putea intampla sa visezi si ceva pasari mai inchise la culoare prin copacul acela in care ai rau de inaltime iar atunci este un semn ca iti este teama ca ascensiunea ta profesionala sa nu deranjeze pe cineva anume si sa trezeasca invidia si dusmania altor persoane care sa scoata apoi vorbe urate despre tine si astfel sa ai imaginea terfelita. In unele cazuri poti sa ai rau de inaltime intr-un copac cu coaja aspra si crapata iar atunci inseamna ca te temi de o eventuala despartire sau divort.

Daca visezi ca te sui intr-un copac fara frunze si cu crengile rupte pe alocuri si te apuca raul de inaltime e un semn ca in goana ta dupa rezultate bune si profituri maxime sa nu se intample vreo greseala sau sa te anime in mod subit lacomia dupa bani si sa pierzi si ce ai pana acum platind daune vreunei firme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.