Interpretare vis în care te urci într-un copac și ai rău de înalțime

0
2649
Interpretare vis in care te urci intrun copac si ai rau de inaltime

Interpretarea visului în care te urci într-un copac și ai rău de înălțime reprezintă în general sentimentul că nu ești capabil să ajungi acolo unde ți-ai propus. Poate să fie vorba de o afacere, de o călătorie, de o relație, depinde de celelalte detalii care îți apar în vis și par a fi sugestive.

Urca într-un copac în vis și a simți rău de înălțime poate simboliza depășirea limitelor personale sau confruntarea cu temeri ascunse. Acest vis poate reflecta situații din viața reală în care te simți forțat să ieși din zona de confort sau să te confrunți cu provocări care te fac să te simți nesigur. Este important să analizezi cum te simți în timpul visului și modul în care aceste sentimente se pot raporta la situațiile tale actuale.

Pe de altă parte, visul poate indica și o căutare de noi perspective sau dorința de a atinge obiective mai înalte în viață. Răul de înălțime în visul tău ar putea simboliza fricile și incertitudinile care apar în calea realizării acestor aspirații. Acest vis te îndeamnă să te confrunți cu aceste temeri și să găsești încrederea necesară pentru a depăși obstacolele care îți stau în cale.

Simplul fapt că te sui într-un copac înalt arată intenția ta de a accesa o poziție înaltă și protectoare în societate sau în cadrul unei organizații sau firme. Exprimă dorința ta nestăvilită de a avea succes și recunoaștere, însă apare un element numit neîncredere în posibilitățile tale și atunci se produce un blocaj masiv, o confuzie generală care poate avea ca efect ruinarea tuturor telurilor tale.

Dacă în vis te vezi într-un copac înalt înseamnă că ți-ai ales o misiune destul de riscantă de la bun început, iar dacă în vis începi să ai rău de înălțime, este un semn că amploarea riscurilor pe care le implică acțiunea sau planul tău ți-a mai tăiat din avânt. În cazul în care te visezi urcându-te într-un arbore care este ușor aplecat și ai rău de înălțime, este un semn că îți vei pierde orice speranță în reușita ta și vei abandona proiectul în curând.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi numele tău scris pe ceva

te urci in copac si ai rau de inaltime

Poate să visezi că te apucă răul de înălțime în timp ce te urci într-un copac plin de frunze verzi și dese, ceea ce sugerează faptul că simți ceva pentru o persoană de sex opus și în momentul când ești gata-gata să închei relația, se întâmplă să te inhibi sau să fie prea directă cu tine și astfel să te retragi rușinat, să faci un pas înapoi.

Dacă visezi că te cațeri într-un copac înflorit sau cu fructe, iar apoi te apucă răul de înălțime, este un semn care spune că îți este frică pentru stabilitatea familiei tale, îți e frică să nu o pierzi. Răul de înălțime reprezintă aici fricile multiple pe care le poți avea în diferite situații și împrejurări, fobii pe care nu le poți controla și care de cele mai multe ori îți produc neplăceri.

În cazul în care vezi în copac niște păsări înseamnă că ai emoții din cauza unor teste de promovare pe o poziție mai înaltă și cu retribuții mai mari, însă nu prea ai curajul să te bagi de frica unui eșec.

S-ar putea întâmpla să visezi și niște păsări mai închise la culoare prin copacul acela în care ai rău de înălțime, iar atunci este un semn că îți este teamă că ascensiunea ta profesională să nu deranjeze pe cineva anume și să trezească invidia și dușmănia altor persoane care să scoată apoi vorbe urâte despre tine și astfel să ai imaginea terfelită. În unele cazuri poți să ai rău de înălțime într-un copac cu coajă aspră și crăpată, iar atunci înseamnă că te temi de o eventuală despărțire sau divorț.

Dacă visezi că te sui într-un copac fără frunze și cu crengile rupte pe alocuri și te apucă răul de înălțime, este un semn că în goana ta după rezultate bune și profituri maxime să nu se întâmple vreo greșeală sau să te anime în mod subit lăcomia după bani și să pierzi și ce ai până acum plătind daune vreunei firme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.