Interpretare vis in care ramai fara gaz si nu te poti incalzi iarna

0
2
Frig iarna, Foto: bien.hu

Interpretarea viselor in care ramai fara gaz si nu te poti incalzi iarna se refera in general la situatii schimbatoare, reflecta intelegeri cu alte persoane pe care nu le poti respecta sau in care nu esti luat tu in seama.

Visul in care ramai fara gaz iarna si nu te poti incalzi reprezinta lipsa unor relatii sau lipsa unei cooperari cu cineva care sa te scoata din incurcaturi.

Daca visezi ca iti este foarte frig si nu te poti incalzi din lipsa gazului s-ar putea ca in realitate sa nu poti obtine niste castiguri deoarece ti-ai ales o modalitate gresita pentru a face o afacere sau pentru ca ai ales o persoana careia nu ii pasa de tine.

Frig iarna, Foto: bien.hu
Frig iarna, Foto: bien.hu

Daca in realitate ai neajunsuri de acest fel atunci visul te anunta de proximitatea unui esec financiar care o sa te puna pe ganduri. Se poate foarte bine ca in realitate sa treci printr-o perioada mai dificila si sa nu poti sa ajungi la un compromis in vederea rezolvarii anumitor aspecte ce tin de un proiect sau de un plan pe care ai de gand sa il pui in aplicare.

In aceasta situatie s-ar putea ca unele persoane, ca de exemplu colaboratori sau colegi, sa nu isi aduca aportul la ceea ce au convenit in urma cu ceva timp.

Daca la locul de munca ai o asemenea situatie atunci visul te anunta ca in curand exista posibilitatea sa iti schimbi opiniile vis a vis de echipa de lucru si sa nu mai contezi pe ajutorul colegilor.

Daca visezi ca ramai fara gaz si nu te poti incalzi iarna mai poate semnifica si faptul ca in realitate depinzi de o relatie sau o situatie periculoasa pe care nu esti in stare o rezolvi momentan, s-ar putea ca in scurt timp sa incerci sa te desprinzi de un statut sau o pozitie care nu iti prea aduce mari foloase, ba mai mult, de mute ori chiar iti provoaca neajunsuri si stari de tensiune.

Daca in viata reala ai de luat in perioada urmatoare o decizie importanta in ceea ce priveste planul tau profesional sau sentimental atunci visul este un semn ca nu este indicat sa iei vreo hotarare sub presiunea unor persoane sau a unor imprejurari, trebuie sa te gandesti mai mult si eventual sa te consulti cu cei din familie.

Visul in aceasta ipostaza te anunta ca o solutie asa cum doresti tu nu este posibila in conditiile actuale sau in viitorul foarte apropiat.

De asemenea, visul acesta poate prefigura o viitoare situatie in care nu o sa mai ai alternative, se poate intampla sa ramai fara resurse intr-o calatorie sau in orice alta imprejurare.

Totodata, daca visezi ca nu mai poti sa te incalzesti iarna din lipsa gazului exista posibilitatea ca in realitate sa nu poti sa eviti o discutie foarte aprinsa cu cineva apropiat, s-ar putea sa te certi cu un prieten sau cu o ruda.

In aceasta ipostaza se poate ca sa ai divergente mai vechi care revin cu regularitate in atentia ta iar in scurt timp o sa fie apogeul unui astfel de conflict.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here