Interpretare vis în care vezi mercur

0
24

Dacă visezi un termometru cu mercur, iar acesta arată o temperatură ridicată, înseamnă probleme în relație sau discuții cu persoana iubită. Un termometru cu mercur în vis prevestește boală sau despărțire în familie, uneori chiar divorț. Dacă spargi un termometru cu mercur în vis și vrei să strângi bilele de mercur împrăștiate, asta este un semn că trebuie să repari anumite greșeli, să-ți ceri iertare și să schimbi astfel părerea unor persoane despre tine.

Astfel de vise despre mercur simbolizează schimbări în viața reală. Acest metal în vis este asociat cu anxietatea și chiar cu pericolul. Dacă în vis vezi mercur pe podea, va avea loc un eveniment neplăcut în viața ta, este posibil să te confrunți cu o boală.

Visele în care apare mercurul pot avea semnificații profunde, simbolizând adesea schimbare, transformare și capacitatea de adaptare. Mercurul, un element chimic lichid la temperatura camerei, poate reflecta natura fluidă și în continuă schimbare a vieții tale sau a situațiilor cu care te confrunți. Acest metal poate indica, de asemenea, comunicarea și legătura între diferite aspecte ale existenței tale, dat fiind că mercurul este asociat cu mesagerul zeilor în mitologia romană.

Dacă în vis mercurul este manipulat sau scapă de sub control, acest lucru poate sugera anxietate și temeri legate de instabilitatea și imprevizibilitatea circumstanțelor din viața ta. Pe de altă parte, dacă mercurul este folosit într-un mod care aduce beneficii, cum ar fi în procese de vindecare sau experimente științifice, acesta poate simboliza progresul, inovația și descoperirea de noi cunoștințe. Reflectând asupra modului în care interacționezi cu mercurul în vis și a contextului în care acesta apare, poți obține o perspectivă valoroasă asupra modului în care gestionezi schimbările și fluxurile din propria viață.

A visa mercur pe stradă înseamnă distracții în natură. Dacă visezi râuri de mercuri este posibil să te lovești accidental și să ai probleme de sănătate.

Visul în care tai o felie de pâine cu mercur arată riscul de a rămâne fără bani, fără moștenire din cauza propriei naivități. Dacă în vis aduni mercur cu palmele, este posibil să iei decizii bune în situații critice.

Alte interpretări ale viselor în care vezi mercur:

 • Dacă o persoană vede mercur în vis, asta înseamnă că va trebui să lupte pentru viața ei.
 • Visul în care ai visat că ai înghițit mercur, fără să vrei, arată că vei face o greșeală ireparabilă. Otrăvirea cu mercur în vis prezice certuri în familie și cheltuieli mari. Dacă experimentezi în vis această substanță periculoasă este posibil că ai parte de necazuri și să devii o victimă a fraudelor.
 • Visul în care o femeie gravidă vede mercur semnifică naștere ușoară.
 • Dacă visezi că ai mercur pe haine, este posibil să te consumi din cauza invidiei altora, să te enervezi sau să te îmbolnăvești din cauza bârfei și calomniei.
 • Visul în care vezi bile de mercur, care se prind între ele și formează o pastă compactă, simbolizează succes în afaceri și fericire alături de persoana iubită.
 • Atunci când visezi cum îngropi mercur în pământ este posibil ca în viața reală să uiți de trecut, să cauți schimbări în viitor.
 • Dacă visezi că un om este otrăvit cu mercur, în viața reală vei auzi de decesul cuiva sau este posibil să ai probleme de sănătate chiar tu, ce necesită tratament medical în spital.
 • Dacă visezi cum ștergi mercurul cu o cârpă înseamnă că vei avea satisfacție, dacă abordezi viața în mod filozofic.
 • Visul în care arunci mercur într-o apă curgătoare prezice prinderea unui om periculos, cum ar fi un criminal. Dacă arunci mercur în chiuvetă în vis, asta înseamnă probleme de sănătate.
 • Dacă ai visat mercur roșu este semn de dragoste interzisă și consecințe neplăcute.
 • Visul în care simți că ai mercur în ochi poate prezice o dezamăgire bruscă din partea partenerului. Dacă un bărbat are acest vis înseamnă că va fi părăsit de iubită.
 • Visul despre mercur multicolor prezice relații periculoase și conflicte.
 • Dacă ai visat bile de mercur, este posibil ca în viitorul apropiat să faci călătorii în scop de afaceri. Dacă în vis nu reușești să îndepărtezi bilele de mercur de pe palme, asta înseamnă că riști prea mult și vei pierde oportunitatea de a câștiga bani.
Citește și:  Interpretare vis în care ai consumat substanțe stupefiante și nu mai știi ce faci

Curățarea mercurului în vis, cu o mătură, arată că urmează o perioadă în care vei primi oaspeți în viața ta, care sunt oameni nepăcuți și pe care ai putea să-i refuzi. Dacă în vis apare o cantitate mare de mercur este posibil să obții venituri în mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.