Interpretare vis in care esti esti actor intr-un film

0
588
Actor de filme, Foto: filmschools.com

Interpretarea viselor in care esti esti actor intr-un film releva intentia ta de a te afla in centrul atentiei si de a culege roadele muncii tale intr-un domeniu anume sau in general vorbind.

Actor de filme, Foto: filmschools.com
Actor de filme, Foto: filmschools.com

Daca in vis te vezi jucand intr-un film reprezinta participarea ta activa intr-o activitate la serviciu sau pur si simplu ilustreaza pozitia in familie. Denota in acelasi timp si concentrare pe o tema aparte sau intocmirea unui program pe care o sa il pui in aplicare. De exemplu, s-ar putea ca in viata reala sa iti faci un plan de bataie care presupune implicarea si altor persoane iar faptul ca visezi asa ceva iti arata cum te vad ceilalti in postura pe care ti-ai propus-o.

Presupune angajament in diferite activitati si ilustreaza modul in care restul percep ceea ce faci. Visul in care joci intr-un film arata felul in care iti structurezi viata sau actionezi intr-o anumita situatie. Daca recunosti cumva anumite personaje care iti apar si in viata reala atunci este un semn ca trebuie sa acorzi mai multa atentie anumitor relatii pe care le ai cu personaje din apropierea ta. Intotdeauna pastrarea sau intretinerea unei colaborari este cheia succesului tocmai de aceea a te visa jucand intr-un film pare sa iti aminteasca de valoarea relatiilor interumane.

In cazul in care iti vezi iubita(ul) in filmul in care joci si tu atunci se poate ca in realitate sa nu fii avut atitudinea corespunzatoare fata de ea(el) si este nevoie de o revizuire. La fel de sugestiva poate sa fie si scena sau decorul in care interpretezi in film, poate sa arate detalii ale ipostazelor din viata reala care nu au fost indeajuns de bine intelese.

Citește și:  Interpretare vis in care esti legat de maini si picioare si nu poti scapa

Daca iti visezi parintii alaturi de tine jucand in film este un semn ca trebuie sa le acorzi atentia cuvenita. Pe de alta parte, visul mai poate sugera faptul ca esti chiar tu persoana care nu beneficiaza de destula atentie din partea celorlalti, astfel ca daca te visezi intr-un anturaj cunoscut semnifica faptul ca nu esti destul de bagat(a) in seama.

S-ar putea sa visezi ca joci intr-un film in care iei parte la o actiune aventuroasa si atunci este un semn ca de fapt, in realitate, esti lasat(a) de-o parte de catre prietenii tai. Daca visezi ca actiunea are o tenta amoroasa in compania cuiva atunci este un semn ca iubitul(a) nu iti acorda prea mare importanta in ultima vreme.

Daca visezi ca ai un rol important pe un vapor sau pe alt mijloc de transport poate insemna ca in viata reala te simti cam stingher(a), astepti vesti care nu mai vin sau propuneri din partea cuiva si nu mai sosesc. De asemenea s-ar putea ca in realitate sa astepti ajutorul cuiva pentru a reusi un proiect si ajutorul nu mai vine drept urmare ai o stare de spirit aproape de anxietate.

Facand trimitere la viitor, un astfel de vis poate sa simbolizeze hotarari pe care o sa le iei in curand, angajari serioase strict personale sau in comun cu cineva pentru indeplinirea anumitor sarcini sau obiective.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.