Interpretare vis in care esti printre tigani

1
27122
Interpretare vis in care esti printre tigani

Interpretarea viselor in care esti printre tigani se refera in linii mari la dorinta de a profita de libertatea pe care o ai la un moment dat.

Daca visezi ca esti intr-o satra de tigani cu corturile atunci in viata reala ai vrea sa te pornesti la drum undeva, nu ai stare in permanenta, ceva te framanta si nu gasesti o ocupatie cu care sa iti umpli timpul.

Visul in care te vezi alaturi de tigani este aspectat de cele mai multe ori pozitiv, reflecta miscarea, actiunea neprogramata, arata faptul ca in viata reala esti o persoana destul de dinamica si iti doresti cu orice pret sa iti pui in valoare talentele cu care esti inzestrat(a).

Daca visezi ca mergi alaturi de tigani pe un drum s-ar putea ca in realitate sa te pornesti intr-o aventura a vietii tale, este posibil sa recurgi la toate resursele de care dispui pentru a-ti implini un vis mai vechi.

Daca visezi ca esti alaturi de niste tigani lautari care canta atunci s-ar putea ca in curand sa treci printr-o perioada destul de romantata, este posibil sa intalnesti o persoana de sex opus cu care o sa petreci clipe de neuitat, momente cu adevarat romantice.

Daca in realitate esti angajat(a) intr-o relatie cu cineva atunci este posibil sa iti fure inima o alta persoana si sa te gasesti intr-o situatie destul de complicata.

printre tigani

Daca visezi ca esti la o petrecere tiganeasca atunci s-ar putea ca in viata reala sa te astepte momente destul de tulburi in ceea ce priveste munca sau activitatea profesionala, este psibil sa nu mai suporti anumite sarcini sau planuri impuse de catre superiori, este posibil sa iti gasesti alt loc de munca sau sa iti schimbi meseria cu ceva care iti da mai multa libertate de actiune.

Citește și:  Interpretare vis in care scoti un credit si nu il mai poti plati si pierzi totul

Aceeasi ipostaza reflecta si dorinta de a te rupe de un trecut mai putin placut sau de o perioada mai tulbure din viata ta in care ai avut o suferinta.

Daca visezi asa ceva este posibil ca in realitate sa urmeze o schimbare totala de directie in ceea ce priveste modul in care te percep ceilalti, s-ar putea sa renunti la anumite anturaje plictisitoare si sa te orientezi cu precadere spre persoane care sunt mai hotarate si mai active din toate punctele de vedere.

S-ar putea sa iti gasesti un colaborator cu care sa incepi o mica afacere sau sa te apuci impreuna cu alte persoane asemenea tie sa prestati o activitate ce implica drumurile si calatoriile mai lungi.

Daca visezi ca esti alaturi de niste tiganci atunci este posibil ca in realitate sa ai o anumita nesiguranta in ceea ce priveste viitorul tau, se poate ca in curand sa incepi sa te gandesti mai serios la aspectul asta si sa iti faci niste planuri pe care sa le urmezi incet incet.

De asemenea, a visa tiganci reflecta latura mistica a personalitatii tale, s-ar putea ca in scurt timp sa te gandesti la cum ar trebui sa actionezi pentru a-ti pune in valoare niste talente ascunse.

Este posibil ca asemenea vis sa prezica unele ipostaze in care o sa abordezi viata in general, sau anumite evenimente in particular, dintr-o anumita perspectiva mai neconventionala.

1 COMENTARIU

  1. Am visat doua tiganci femei. Aveau in mana cate o rosie (leguma) O tiganca mi-a dat o rosie si am luat iar de la cealalta nu am luat. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna visul acesta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.