Parfum pentru zodia Balanta

0
564
Frezia

Parfumul pentru zodia Balanta  trebuie inainte de toate sa fie plin de armonie, de echilibru, sa emane eleganta, rafinament si sa creeze pace in jurul sau. Balantele doresc armonia sociala, cauta dragostea in permanenta, iubesc arta, frumosul, muzica, dansul, teatrul si ce aroma cu care sa fie invaluiti mai mult li s-ar potrivi daca nu trandafirul, alaturi de tamaie si levantica sau brad.

Nativii nascuti sub semnul acestei zodii sunt foarte sensibili la mirosuri si alegerea unui parfum pentru ei are o foarte mare importanta din acest punct de vedere, vulnerabilitatea lor fiind foarte mare. In plus trebuie sa tinem seama si de faptul ca indiferent ca sunt bune sau rele aromele ii afecteaza pe nativii in Balanta si ii face sa devina mai irascibili sau mai calmi, dupa caz.

trandafir

In general pentru nativii nascuti sub semn de aer, asa cum este Balanta, sunt recomandate parfumuri proaspete, care vin din natura parfumuri din flori, de exemplu cele care contin frezie, magnolie, parfumuri pe baza de fructe proapete, de verbina sau de lamaie, parfumuri pe baza de caramel sau de de iasomie, ori alte plante curative. Insa asa cum am spus pentru Balante este foarte dificil sa isi aleaga un parfum, avand in vedere ca ele sunt foarte vulnerabile la mirosuri. Insa avand in vedere ca sunt in continua cautare de echilibru,

Citește și:  Parfum pentru zodia Leu

Balantele pot sa foloseasca cu succes atat in dragoste, cat si in viata de familie, in viata sociala sau in cariera, trandafirul, tamaia, bradul si levantica. Acestea dau putere, relaxeaza, tamaia protejeaza de deochi si de necazuri, trandafirul aduce fericirea in iubire, aduce pace si intelegere in relatia cu sexul opus, iar bradul va tine ghinionul deoparte si va creste fortele de care are nevoie nativul pentru a putea sa isi indeplineasca scopurile.

Magnolia

Cei din zodia Balanta sunt foarte sarmanti, au nevoie de armonie in jurul lor, le place diplomatia si rafinamentul. Acesti nativi accepta compromisul si vor fi adesea indecisi deoarece ei cantaresc prea mult situatiile si aici i-ar putea ajuta aroma de levantica sa se relaxeze. Talentul sau artistic poate fi pus in valoare cu ajutorul aromei de trandafir care ii deschide simturile si il lasa sa functioneze la cote maxime. Iar pentru cat mai multa energie sa nu uite ca trebuie sa foloseasca si toate aromele necesare care au la baza flori si fructe proaspete, deoarece aerul este un mediu care trebuie tinut mereu proaspat si liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.