Interpretare vis in care toata lumea rade

0
5330
Interpretare vis in care toata lumea rade

Interpretarea viselor in care toata lumea rade poate sa faca aluzie la intamplari mai nefericite sau deceptii pe care le vei avea.

Visul in care te afli intr-o sala plina si toata lumea rade semnifica o eliberare energetica, o detensionare a unei situatii care priveste mai multi oameni. De exemplu, aflandu-te intr-o sala de sedinta si vezi cum toti colegii rad ar putea sa denote o relaxare a unei stari de frustrare in plan material ori rezolvarea unor probleme de serviciu.

Daca in vis iti apar multi oameni la o nunta si rad toti se poate sa simti o stare de singuratate, te gandesti sa iti cauti o pereche cu care sa-ti imparti timpul si bucuriile.

Vazand in vis o multime pestrita intr-un loc public razand intr-una ar putea sa semnifice socializare buna cu ceilalti, daca simti ca rade lumea de tine atunci trebuie sa fii atent(a) sa nu jignesti sau sa ironizezi pe altii.

Psihologic vorbind, privit ca in oglinda si regasindu-te pe tine in ochii celorlalti care rad reflecta imposibilitatea ta de a scapa de o angoasa, ar trebui sa cauti compania celorlalti pentru a te relaxa si a impartasi unele din gandurile tale care nu iti dau pace.

In alte cazuri ori la alti interpreti se spune ca a rade in vis semnaleaza acumularea de tensiune, asadar visand o gramada de oameni razand ar putea sa ilustreze de fapt o acumulare de tensiune sociala, sau in cadrul unui cerc de prieteni in cazul in care recunosti asemenea persoane in multime.

copil care rade

Daca in vis iti apare o gramada de lume care rade mai diabolic sau sarcastic atunci exista o explicatie care spune ca te asteapta refuzul cuiva sau rejectia unei comuniuni, nu o sa fi acceptat(a) in cadrul unui anturaj sau grup de lucru. Daca scena se petrece intr-o cladire ce seamana cu ceva oficial sau cu un atelier atunci s-ar putea sa fie vorba de o comunitate profesionala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o fetita care rade

In situatia in care in vis lumea care rade se afla pe un teren deschis, pe un camp sau pe un teren extravilan atunci s-ar putea ca in viata reala sa te pandeasca niste griji legate de anonimitatea ta, probabil nu esti inca pregatit(a) sa faci fata unor experiente de popularitate, iti convine mai mult sa stai retras(a).

Daca in vis vezi ca toata lumea rade la un eveniment special si este bine imbracata, de exemplu la teatru, este un semn ca vei avea posibilitatea in scurt timp sa iei si tu parte la activitati comune cu cineva, e timpul sa iesi din stadiul de anonimitate si sa iti exprimi personalitatea sau ideile.

In cazul in care in realitate recunosti in acea multime mai multe persoane cum ar fi prieteni sau cunostinte este posibil  sa ai ocazia in scurt timp sa cunosti lume noua, sa legi relatii de prietenie noi care iti vor produce mare satisfactie.

Daca visezi ca toata lumea rade de tine aparent fara motiv si ai un sentiment de rusine atunci s-ar putea ca inrealitate sa te bucuri in scurt timp de o anumita popularitate si cineva sa te laude in fata celorlalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.