Interpretare vis in care apare un drapel

0
2824
Interpretare vis in care apare un drapel

Interpretarea viselor in care apare un drapel. Atunci cand visezi un drapel inseamna ca vei avea parte de castiguri mici, iar un drapel colorat simbolizeaza faptul ca ai idei bizare in realitate, pe care unii nu le inteleg si nu le pot accepta, oricat de bune ar fi ele in ciudatenia lor. In cazul in care ai un vis in care tu duci un drapel pentru lupta inseamna ca in realitate va trebui sa iti schimbi obiceiurile, preocuparile iar daca ai pierdut drapelul in acea lupta simbolizeaza faptul ca vei avea parte de dileme minore.

Consultati si simbolul pentru cuvantul „steag”.

Atunci cand visati un steag inseamna ca veti afla noutati de la persoana iubita, insa steagul din vis fiind si simbolul razboiului in realitate, al afirmarii armatei poate sa sugereze ca noutatile de la persoana iubita va vor da batai de cap, poate porniti adevarate dispute. Cand visati ca aruncati un steag inseamna ca in viitorul apropiat veti avea parte de o mare primejdie, insa daca visati ca un steag cade inseamna ca trebuie sa fiti cu ochii in patru deoarece o persoana apropiata va vrea raul va devine dusman, iar daca vedeti un steag imprastiat, desfacut inseamna ca in realitate toate vi se vor implini, veti obtine o victorie bune.

Atunci cand visezi un drapel care se flutura in aer inseamna ca toate obstacolele au fost alungate, iar cand visezi ca tii un steag in mana inseamna ca in realitate ai iesit sau vei iesi glorios intr-o problema, reusestis a invingi unele dificultati pe cont propriu si vei aduna toate laudele. Cand visezi ca porti un drapel inseamna ca in viitor, mai ales daca esti destul de perseverent, vei reusi sa ai un loc de munca respectabil si vei fi celebru sau cel putin un om respectabil. Un drapel stralucitor inseamna si ca destinul iti este favorabil, cei din jur te vor respecta foarte mutl si te vor iubi.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „catarg.

Daca visezi ca ai inscris pe un drapel inseamna ca in realitate te confrunti cu unele mici dificultati in chetsiunile financiare, insa daca visezi un steag foarte colorat inseamna ca gandurile tale nu sunt tocmai normale, reusesti sa sochezi mereu prin ciudatenia ta si prin excenrtismul de care dai dovada, insa oamenii te apreciaza pentru imaginatia dezvoltata pe care o ai.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un panou

drapel

Daca visezi ca tu esti cel care duce un drapel in lupta in fata armatei, inseamna ca in realitate vei avea parte de multe realizari ins iti vei schimba total principiile si domeniile de activitate. Cand visezi ca duci un steag intr-o lupta pe care ai pierdut-o inseamna ca in realitate te simti constrans, te afli in fata unor probleme dilematice foarte dificile, care te dor.

De cele mai multe ori drapelul este simbolul tarii, al patriei, implicit si al mamei, mai ales atunci cand este vorba despre un barbat care viseaza. El sugereaza astfel o oarecare idee de angajament, de principii ce trebuie respectate, avand totodata si multe idei pline de imaginatie si creatie, aducand in plan si faptul ca apartii unui anumit clan sau unei familii. In aceasta ordine de idei drapelul din vis mai reprezinta si faptul ca esti protejat, el fiind un legamant intre divinitate si materie, mai ales atunci cand este purtat deasupra capului, simbolizand si faptul ca spiritul nostru se va inalta.

Astfel putem spune ca drapelul din vis reprezinta faptul ca veti primi mesaje, stiri, informatii, iar in functie de culoarea steagului ne putem da seama si de natura acelor vesti. Astfel ca daca steagul este alb inseamna ca vom primi ganduri bune, pasnice, daca steagul este negru inseamna ca in realitate vom primi vesti despre moartea cuiva etc. Atunci cand visezi ca steagurile sunt aplecat inspre pamant inseamna ca vei pierde o disputa pe care o duci cu colegii la locul de munca sau cu apropiatii.

Daca visezi ca fluturi un drapel in fata unei coloane inseamna ca in realitate mergi catre evolutie, faci bine ceea ce faci. Un steag slalucitor inseamna si ca vei avea parte de evenimente foarte placute in viata iar un steag pe care il duci tu in mana poate sa simbolizeze si faptul ca in realitate ai spirit de echipa, insa mereu devii liderul ei, deoarece ai initiativa.

Atunci cand visam un steag alb se mai poate spune si ca ne dam batuti in lupta cu viata, pur si simplu simtim ca nu mai avem sanse, mai ales daca il fluturam, dorind sa incheiem un armistitiu, care in cele din urma se va concretiza in foarte multe compromisuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.