Interpretare vis in care vorbesti pe o scena in fata unei multimi

0
362
In fata unui multimi, Foto: lewishamspeakers.org.uk

Interpretarea viselor in care vorbesti pe o scena in fata unei multimi ilustreaza o situatie mai ciudata in care va trebui sa actionezi intr-un mod total diferit decat ai face-o in mod normal pentru a fi acceptat de persoane prefacute. Poate, de exemplu, reflecta in viata ta reala o conjunctura in care trebuie sa iti prezinti niste planuri, realizari in fata sefilor. Este un excelent exemplu pentru a simboliza ceea ce visul transmite.

In fata unui multimi, Foto: lewishamspeakers.org.uk
In fata unui multimi, Foto: lewishamspeakers.org.uk

Daca ai asemenea vis trebuie sa adopti in curand o atitudine plina de fast insa lipsita de continut. De asemenea poate sa ilustreze o ocazie deosebita in viata reala cand va trebui sa dai curs unor invitatii si sa participi intr-un cadru organizat la prezentarea unor concepte, sau perspective diferite asupra unui fenomen social. Acest vis mai are legatura si cu practicarea unor profesii mai abstracte.

Daca visezi ca esti pe scena si te privesc mai multi spectatori atunci ar fi o posibilitate, sau mai bine spus o propunere din partea cuiva sa ocupi un post ce implica o munca destul de complexa de relatii cu publicul. Daca se iveste in realitate o astfel de propunere, indiferent din partea cui ar veni, cel mai bine ai face sa o refuzi deoarece anunta mari si rasunatoare insuccese.

Visul acesta mai simbolizeaza si o posibila schimbare de profesie, adica poti sa iti schimbi locul actual de munca cu ceva total diferit, o indeletnicire ce apartine unui alt domeniu, de exemplu sa implice si o parte artistica. In aceasta situatie se prea poate sa fie o schimbare reusita, daca in viata reala primesti o propunere in acest sens ar fi bine sa o accepti.

Citește și:  Interpretare vis in care umbli in haine de vara iarna

Daca scena din vis este de lemn atunci e un semn care iti arata ca nu va fi de durata schimbarea si vor exista situatii tensionate cu colegii de serviciu. Daca scena aparuta in vis este frumos aranjata si are o multime de decoruri atunci inseamna ca vor exista in realitate o multime de alte ispite in jurul tau si nu vei prinde radacini adanci acolo unde vei merge. Daca este vorba de un singur decor pe scena atunci este posibil sa ai un loc de munca fix care precis o sa te plictiseasca daca esti o persoana activa si intreprinzatoare.

In visul acesta daca vei vedea spectatorii tristi inseamna ca in realitate va trebui sa muncesti mult ca sa ai succes intr-o noua meserie. In viata reala va fi nevoie de multa implicare din partea ta si mari sacrificii pentru ca feed-back-ul sa fie multumitor. In cazul in care spectatorii rad si sunt voiosi inseamna ca in realitate gasirea unui loc de munca va fi benefica deoarece visul este aspectat pozitiv. Vei reusi sa realizezi ceva care va multumi pe toata lumea. Poate sa fie vorba de o meserie ce este bazata pe creatie personala, implica aspecte artistice si multa indemanare.

In general visul in care te vezi pe scena mai ilustreaza foarte bine o situatie in care trebuie sa minti frumos, de exemplu vei fi pus in situatia in care trebuie sa salvezi niste aparente si vei minti in fata unor persoane, sau posibilitatea atingerii unui obiectiv cu ajutorul minciunii.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.