Interpretare vis in care apare bunicul sau bunica si iti da sfaturi

0
7873
Interpretare vis in care apare bunicul sau bunica si iti da sfaturi

Interpretarea viselor in care apare bunicul sau bunica si iti da sfaturi se refera in majoritatea cazurilor la ipostaze mai putin fericite in care o sa te afli si peste care trebuie sa treci neaparat, este ca o experienta pe care trebuie sa o ai si nu poti sa o ocolesti.

Daca visezi ca iti apar bunicii si iti dau sfaturi este un semn care are o anumita incarcatura karmica, o te lovesti de niste obstacole in mod obligatoriu, nu poti sa treci peste ceva, o sa trebuiasca sa gasesti o solutie neaparat in curand la niste probleme mai vechi care iti tot reapar regulat in viata si nu sti exact ce e cu ele.

sfaturi de la bunici

Daca in vis iti apare bunica dandu-ti un sfat atunci s-ar putea ca in realitate sa ai mari probleme in relatiile pe care le ai cu persoane apropiate, ceva nu iti merge cum trebuie in relatia intima si o sa ai ocazia sa deslusesti secrete vechi.

Daca visezi ca iti apare bunicul si iti sa un sfat atunci semnifica faptul ca o sa ai probleme cu planul material, nu reusesti sa inchegi o afacere sau un alt proiect, nu reusesti sa avansezi in plan material si s-ar putea sa existe si motive serioase pentru aceasta stare de lucruri. Visul te anunta ca rezolvarea unor probleme fundamentale trebuie cautata mult mai adanc in fiinta ta sau in trecutul tau.

In cazul in care iti apar bunicii in vis si sunt zambitori in momentul in care iti dau sfaturi atunci este un semn ca anumite greutati pe care le ai o sa mai persiste o vreme, nu e cazul sa te ingrijorezi caci acesta este mersul lucrurilor, in cele din urma o sa scapi de lucrurile care te framanta.

Citește și:  Interpretare vis in care iti vezi reflexia in oglinda sau apar multe oglinzi

In situatia in care bunicii te sfatuiesc in vis si sunt ingrijorati sau nervosi atunci este posibil ca o situatie sa iti scape din mana atunci cand te astepti mai putin, nu prea mai ai controlul si este nevoie sa ceri ajutorul celor din familie.

Daca iti apare in vis bunica din partea mamei si te sfatuieste atunci s-ar putea ca in viata reala sa nu iti gasesti linistea din cauza relatiei pe care o ai, pot sa apara discutii si frecusuri.

bunici si nepotei

In cazul in care visezi ca primesti sfaturi de la bunicul din partea mamei atunci s-ar putea ca in curand sa iti gasesti un nou loc de munca sau sa te apuci de o activitate care o sa-ti aduca multa satisfactie in primul rand spirituala.

Daca in vis iti apare bunica din partea tatalui si iti da niste sfaturi este un semn de mici probleme de ordin material, este posibil ca cineva sa incerce sa iti puna bete in roate intr-o activitate sau sa fie foarte invidios(oasa) pe reusitele tale.

Visul in care primesti sfaturi de la bunicul din partea tatalui simbolizeaza o reusita majora in plan material, daca in realitate te chinui cu banii atunci s-ar putea ca in scurt timp sa ai posibilitatea de a rezolva o problema majora cu statutul tau, o sa fii pe picioarele tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.